Kuva: AOP

Uusia väitteitä Michael Jacksonista: Oli rakastunut 11-vuotiaaseen Emma Watsoniin

18.07.2016 08:45 - Iiro Myllymäki

Jacksonin henkilökohtaisen lääkärin mukaan pop-tähdellä oli voimakkaat tunteet Harry Potter -näyttelijää kohtaan.

Popin kuninkaan Michael Jacksonin yllä liikkui pedofiliahuhuja jo hänen eläessään, mutta väitteet eivät jätä häntä rauhaan vieläkään. Nyt lisää vettä myllyyn on lisännyt Michael Jacksonin henkilökohtainen lääkäri Conrad Murray, joka todettiin vuonna 2011 syylliseksi Jacksonin kuolemantuottamukseen. Neljän vuoden tuomiostaan kaksi vuotta istunut Murray on nyt julkaissut Jacksonista This Is It -nimisen paljastuskirjan.

Murray väittää kirjassaan, että Jackson oli rakastunut Harry Potter -elokuvien tähteen Emma Watsoniin tämän ollessa vain 11-vuotias. Murray väittää myös, että Jackson lopulta pääsi yli ihastumisestaan Watsoniin rakastumalla Harriet-nimiseen kummityttöönsä. Kirjassa kerrotaan myös, että Jackson säilytti kotonaan aidonkokoista pahvista Emma Watson -hahmoa.

”Hän oli ’rakastunut häneen’, kun Watson näytteli ensimmäisessä Harry Potter -elokuvassa vuonna 2011, kun Watson oli vain 11-vuotias. Emma oli hänen toinen vaihtoehtonsa morsiameksi, jos hän ei onnistuisi Harrietin kanssa”, Murray kirjoittaa.

Murrayn mukaan nämä Jacksonin kertomat asiat olivat lähimpiä viitteitä tähteä seuranneisiin pedofiliasyytöksiin. Kirjassa ei tule ilmi, että Jackson olisi tehnyt minkäänlaisia siirtoja näiden ihastustensa suhteen.

Lue myös: Michael Jacksonin salaiset nauhat julki - "Prince on sen tyyppinen ihminen, joka voisi tehdä itsemurhan"

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat