Kuva: AOP

Victoria Beckham ei halua Spice Girls -hittejä yhtyeen paluukeikalle: "Tulisin surulliseksi"

04.10.2016 11:45 - Senja Rapila

Muotialalla työskentelevä Beckham ei halua, että muut Spice Girls -yhtyeen jäsenet laulavat yhtyeen alkuperäiskappaleita paluukeikallaan.

Victoria Beckham, 42, tuli alun perin tunnetuksi Spice Girls -yhtyeestä. Yhtyeen on spekuloitu suunnittelevan uutta jättikeikkaa Lontooseen ensi vuodeksi, mutta selväksi on tullut, ettei jalkapalloilija David Beckhamin vaimo halua osallistua Spice Girls -paluukeikalle.

Mukaan jälleennäkemiseen Beckham ei aio osallistua, koska ei aio riskeerata uraansa muotibisneksessä.

- Opin paljon Spice Girlsistä. Kaikkein tärkeintä on se, kuinka voit omistaa kaiken yhtenä hetkenä ja toisena menettää sen kaiken. Minulle on annettu toinen mahdollisuus, enkä aio hukata sitä.

"Heidän tulisi esittää omaa materiaaliaan"

Victoria on nyt kertonut ettei myöskään halua, että keikkaa suunnittelevat jäsenet laulaisivat tyttöbändin alkuperäiskappaleita, kuten legendaarista Wannabe-kappaletta.

- Mielestäni heidän tulisi esittää omaa materiaaliaan, koska se mitä teimme Spice Girlsien kanssa, se oli todella ainutlaatuista. Jos he laulaisivat Spice Girlsin kappaleita, luulen, että tulisin surulliseksi, Beckham on kommentoinut.

Hän kuitenkin toivottaa onnea bändin uuteen yritykseen, kunhan he eivät esiinny Spice Girls -nimellä. Tällä hetkellä onkin tiedossa, että jälleennäkemistä suunnittelevat Spice Girls -jäsenet Geri Horner, Melanie Brown ja Emma Bunton ovat vaihtaneet nimensä GEM:iksi.

Lähde: Music News

Lue myös: Victoria Beckham julkaisi suloisen kuvan itsestään ja tyttärestään - joutui kritiikin kohteeksi

Lue myös: Spice Girls -tähti tyttöbändiaikojen synkästä puolesta: Masennusta ja syömishäiriöitä

Lue myös: Brooklyn Beckham julkaisi läheisen yhteiskuvan äitinsä kanssa - Victoriaa luultiin tyttöystäväksi

Kilpailut

Uusimmat