Kuva: Splash

Viiden vuoden odotus palkittiin: Adele meni naimisiin?

29.12.2016 15:45 - Senja Rapila

Jo ennen joulua huhuttiin, että Adele olisi suunnittelemassa jouluhäitä miehensä Simon Koneckin kanssa.

Brittilaulaja Adele, 28, käynnisti huhut naimisiinmenostaan keskiviikkona, kun hänen vasemmassa nimettömässään nähtiin kaunis kultainen sormus. Laulaja oli ostoksilla Kaliforniassa, kun tarkkasilmäiset fanit huomasivat uuden sormuksen.

Adele ei ole vielä vahvistanut naimisiinmenoa medioille, mutta se ei tulisi yllätyksenä. Aiemmin tänä vuonna nimittäin huhuttiin, että Adele ja hänen miehensä Simon Konecki suunnittelivat naimisiinmenoa joulupyhien aikana, jotta Koneckin 9-vuotias tytär edellisestä suhteesta pystyisi osallistumaan myös hääjuhliin.

- Suunnitelma on mennä naimisiin Los Angelesissa. Häät tulevat olemaan koulun loman aikana, jotta Simonin tytär voi myös osallistua niihin. Näyttäisi siltä, että ne olisivat jouluna, mutta he haluavat pitää yksityiskohdat omana tietonaan, lähipiiristä kohistiin ennen joulua.

Myös vuonna 2012 huhuttiin Adelen naimisiinmenosta, mutta laulajatar kielsi huhut silloin Twitter-tilillään.

Adele ja Konecki ovat olleet yhdessä viisi vuotta. Heillä on yksi yhteinen lapsi, 4-vuotias poika Angelo. Pariskunta kihlautui viime lokakuussa Adelen maailmankiertueen aikana.

Uusi vauva?

Kun Adele päätti Pohjois-Amerikan kiertueensa marraskuun lopussa, hän julisti konsertin päätyttyä, että (aikoo jäädä tauolle ja) saada lapsen miehensä kanssa.

- Antakaa aplodit bändilleni! Ja minulle, minä tein sen! Menee vuosia, mutta aion palata tänne vielä. Sillä nyt aion saada toisen lapsen! Adele julisti maailmankiertueensa Amerikan-osion päätyttyä.

Siitä ei ole kuitenkaan vielä tietoa, onko laulaja jo raskaana vai yrittääkö hän vasta tulla raskaaksi.

Lähde: Female First

Lue myös: Adelen miesystävä yllätti tähden heidän vuosipäivänään - katso suloiset kuvat

Kilpailut

Uusimmat