Kuva: YouTube

Yhdysvalloissa huikeasti menestynyt kauhuelokuva nähdään pian Suomessa - katso traileri

02.03.2017 19:45 - Erica Alaluusua

Get Out -kauhuelokuva saa Suomessa ensi-iltansa 5. toukokuuta.

Minimaalisella budjetilla tuotettu kauhuelokuvien satiiri Get Out nousi yllättäen Yhdysvalloissa listaykköseksi. Elokuva tuotti heti avausviikonloppunaan valtavat 30 miljoonaa dollaria, ja Rotten Tomatoes -sivustolla se on saanut poikkeuksellisen hyvät arviot. 144 kriitikkoarviosta se on saanut ainoastaan yhdestä keskinkertaista huonomman arvosanan. Nyt elokuva saadaan viimein Suomeenkin näytille, ja sen ensi-ilta tulee olemaan 5. toukokuuta. 

Elokuva kertoo afroamerikkalaisesta Chrisistä, joka lähtee amerikkalaistyttöystävänsä kanssa tapaamaan tämän vanhempia. Tyttöystävän vanhemmat pääsevät yllättymään koska eivät tiedä, ettei Chris olekaan valkoihoinen. Vierailu saakin kuumottavia piirteitä, sillä tummaihoisia asukkaita on aikaisemmin kadonnut alueella. Pian Chrisille selviääkin kammottava totuus.

Chrisin roolissa nähdään Black Mirror -sarjassa sekä Johnny English -elokuvassa näytellyt Daniel Kaluuya. Elokuvan on käsikirjoittanut koomikko sekä näyttelijä Jordan Peele.

Elokuva on saanut paljon positiivista julkisuutta, ja tunnettu rap-artisti Chance The Rapper innostui elokuvasta niin, että osti useamman elokuvanäytöksen tyhjäksi, jotta hänen faninsa pääsivät katsomaan sen.

Elokuvan trailerin voit katsoa alta.

Lue myös: Kauhuelokuvat, jotka saavat niskavillat pystyyn - katso kooste vuoden kammottavimmista julkaisuista

Lue myös: Klassikkoelokuvien trailerit muokattiin kauhuelokuvamuotoon - katso hyytävät pätkät

Kilpailut

Uusimmat