Kuva: Splash

Lana Del Rey hämmentää uudella videolla: Katso tulevan albumin traileri

31.03.2017 11:15 - Tiina Svensk

Hiljaiseloa viettänyt laulaja tekee paluun tyylillä.

Laulaja Lana Del Rey, 31, nousi kaikkien tietoisuuteen vuonna 2011 jättihitillään Videogames. Viimeisimmän studioalbuminsa laulaja julkaisi vuonna 2015, minkä jälkeen hän vaipui hiljaiseloon.

Hiljaisuus rikkoutui aiemmin tänä vuonna, kun Lana Del Rey julkaisi tuoreen sinkkunsa "Love." Kappale oli esimakua artistin albumilta, jota hän on työstänyt viimeisen parin vuoden aikana. Laulajan uniikki ääni on selkeästi tunnistettava uudelta kappaleelta, joka oli myös artistin tyylille hyvin ominainen, haikea balladi.

Mutta mitä Lana Del Rey haluaa tulevalla albumillaan ja musiikillaan sanoa? Sen kertoo artistin julkaisema video, joka toimii tulevan albumin trailerina. Video on hämmentänyt faneja sosiaalisessa mediassa - eikä ihme. Mustavalkoinen video on surrealistinen ja unenomainen, ja laulaja kertoo millaista musiikkia hän tulee pian julkaisemaan.

Tuleva albumi kantaa nimeä Lust for Life ja se julkaistaan myöhemmin tänä vuonna. Tarinan albumin nimen takaa voit nähdä trailerilta. Katso traileri alta. Jos video ei näy, löydät sen täältä.

Kuuntele Love-single alta. Kappale on ensimmäinen sinkku tulevalta albumilta.

Lue myös: Feministi-lausunnot olivat liikaa - Lana Del Rey selitteli sanomisiaan: "Minun ei olisi pitänyt.."

Lähde: Pop Sugar

Kilpailut

Uusimmat