Kuva: Fotolia

K-18! Suuseksikouluttajan 8 täsmäohjetta täydelliseen suihinottoon

28.12.2016 09:45 - Rea Tallgren

Suihinottamisen ekspertti neuvoo muun muassa, että paikat eivät koskaan voi olla liian märkiä.

Cosmopolitan-lehden toimittaja on vieraillut suuseksikouluttajan luennolla, jossa mies on neuvonut, millaisista elementeistä täydellinen suuseksi koostuu. Toimittaja on summannut miehen antamat ohjeet, jotka suomensimme alle. 

Näin suihinottokouluttaja neuvoi: 

1. Yksi kunnon suihinotto kerran kolmessa kuukaudessa on parempi kuin keskiverto kerran viikossa. Ota suihin siis vaan silloin, kun oikeasti itse sitä haluat. 

2. Pidä penis märkänä ja lämpimänä, silloin suuseksi tuntuu mukavammalta ja paljon paremmalta. En ole koskaan katsonut penistäni suuseksin aikana ja ajatellut, että se on liian märkä. 

3. Ota asento, jossa mies näkee sinut ottaessasi suihin. Miehet nauttivat siitä, kun saavat nähdä vartalosi ja sen, mitä teet. 

4. Älä tee liian pitkää esileikkiä, korkeintaan minuutti tai kaksi. 

5. Ota ensiksi suuhusi vain peniksen kärki ja kiusoittele sitä. Se on tuntorikkain osa miehen peniksessä. Älä huoli, jos et saa otettua koko penistä suuhusi - sellaisia syväkurkkuja on monesti vain pornoelokuvissa. Auta käsilläsi. 

6. Muista kosketella muutakin kuin penistä. Suukottele kiveksiä, ja hiero esinahan aluetta. Voit myös kiskoa kiveksiä todella hellästi ja tahdikkaasti - paitsi tietenkin jos näyttää siltä, ettei mies siitä nauti. 

7. Älä ole liian nopea. Liiallisesta nopeudesta saattaa tulla sellainen olo, että tulemisella on kiire, ja se saattaa vaikuttaa lopulta aivan päinvastoin. 

8. Sinä itse päätät, nieletkö miehen sperman. Kukaan ei voi sinua pakottaa. Jatka kuitenkin aivan loppuun asti, ja jos et halua miehen tulevan suuhusi, anna hänen laueta nyrkkiisi. 

Lue myös: Julkkismiehet antavat kuumissa taidekuvissa suuseksiä naiselle - mukana Justin Bieber

Lähde: Cosmopolitan 

Kilpailut

Uusimmat