Kuva: Fotolia

Rakastaa suuseksiä, haluaa dominoida - mitä naisen lempiseksiasento kertoo hänestä?

31.05.2017 22:15 - Senja Rapila

Jotkut suosikkiasennoista voivat muun muassa kieliä siitä, että nainen tykkää fantasioida samalla kun harrastaa seksiä.

Mitä naisen suosikkiseksiasento kertoo hänestä persoonana? Sitä voidaan vain arvuutella, mutta nyt eräs seksiterapeutti on tehnyt karkean listauksen siitä, mitä naisesta voidaan päätellä hänen lempiasentonsa perusteella.

Voit lukea Ask Men -miestensivustolla julkaistun listauksen alapuolelta:

Lähetyssaarnaaja

Klassinen lähetyssaarnaaja - todennäköisesti ensimmäinen asento minkä kanssa olet tutustunut seksin saloihin. Mikäli tämä on naisen lempiasento, se voi kertoa naisesta sen, että hän on romanttinen. Asennossa kun voi katsella toista silmiin, suudella ja helliä.

Naiset, jotka pitävät lähetyssaarnaajasta, nauttivat siitä läheisyydestä ja lämmöstä mitä asento tarjoaa. He voivat myös pitää siitä, että kumppani ottaa ohjat omiin käsiinsä.

Cowgirl eli päällä

Tässä asennossa nainen on ohjaksissa. Monien naisten mielestä tämä on yksi parhaista asennoista saavuttaa orgasmi, sillä tässä asennossa nainen pystyy itse vaikuttavaan kulmaan ja asentoon.

Tämä asento on myös tapa naiselle kontrolloida tilannetta, joten mikäli nainen tykkää olla päällä, hän saattaa nauttia alistajan roolista.

Cowgirl väärinpäin

Tämä nainen tietää juurikin sen mitä haluaa. Joko hän istuu väärinpäin seksikumppaninsa päällä sen vuoksi, että se tuntuu hyvältä, tai sitten hän haluaa omaa tilaa nauttiakseen kokemuksesta täysin.

Jotkut jopa hyödyntävät tämän tilaisuuden niin, että he voivat fantasioida samalla kun harrastavat seksiä. Tähän asentoon kun ei liity niin paljon tunnetta, eikä se ole kovin intiimi.

Lusikka

Monet naisista, jotka nauttivat lusikka-asennosta, nauttivat juurikin asennon intiimiydestä, mukavuudesta ja läheisyydestä. Tästä asennosta nauttiva nainen haluaa siis tuntea läheisyyttä ja yhteyttä kumppaniinsa. Hän haluaa, että mies pitää häntä syleilyssään huolehtien.

Jalat miehen olkapäillä

Jos naisen lempiasento on selällään, jalat miehen olkapäillä, hän todennäköisesti tietää juuri mitä haluaa. Oletus on, että nainen haluaa saavuttaa orgasmin, sillä tämä on yksi parhaimmista asennoista sen saavuttamiseen.

Seisten

Voi olla, että mikäli naisen lempiasento on seksi seisten, hän on seikkailuhenkinen. Ja mikäli hän haluaa että mies pitää häntä ilmassa samalla, hän luottaa miehen voimaan.

Doggy style eli takaapäin

Jotkut naiset nauttivat tästä asennosta sen vuoksi, että se ei ole niin intiimi. Hän voi myös olla hieman itsekäs ja tuottaa itselleen nautintoa samalla kun mies tekee "kaiken työn". Myös tästä asennosta nauttiva nainen voi pitää fantasioinnista.

Nainen voi myös nauttia alistamisesta, jonka vuoksi hän nauttii siitä että kumppani ottaa ohjat.

69

Jos nainen nauttii 69-asennosta, hän mitä todennäköisimmin nauttii myös suihinotosta sekä siitä, että hänet tyydytetään oraalisesti. Eli hän haluaa hyötyä antamisen sekä saamisen iloista samanaikaisesti.

Lähde: Ask Men

Lue myös: Suosituin seksiasento selvitettiin - sama miehillä ja naisilla!

Lue myös: Tavalliset ihmiset kokeilivat: Miten ehdotetut seksiasennot toimivat oikeasti?

Kilpailut

Uusimmat