Kuva: Fotolia

Oletko intohimoinen, kiltti vai mustasukkainen kumppani? Rakkaushoroskooppisi kertoo sen sinulle

04.11.2015 15:30 - Senja Rapila

Saatat etsiä pitkää suhdetta ja Sitä Oikeaa, tai mieluummin intohimoista sekä räiskyvää parisuhdetta. Horoskooppimerkkisi voi kertoa yllättävän paljon tavastasi rakastaa.

Horoskooppisi ei välttämättä kerro pelkästään sitä, millainen persoona olet. Se voi kertoa myös siitä, millä tavoin rakastut ja suhtaudut rakkauteen. Olitpa sitten toivoton romantikko tai intohimon palvoja, tähtimerkkisi kertoo sen sinulle.

Oinas 20.3.–19.4.

Olet täynnä elämää, ja sinulla on energiaa toteuttaa itseäsi. Olet loogisesti ajatteleva jokaisella elämänalueellasi, sillä olet luontainen johtaja. Tykkäät pitää suhteesi kontrollissa ja jättää kumppanisi haluamaan aina vaan enemmän.

Kun löydät rakkauden, ajattelet loogisesti - kuten kaiken muunkin - etkä ryntää suinpäin suhteeseen. Rakkautesi on vakaata ja lämmintä.

Härkä 20.4.–20.5.

Kuten oinas, haluat olla suhteen kontrolloiva osapuoli, mutta olet myös nautinnon orja. Kun fyysinen kemia on intohimoista ja tulista, tipahdat helposti valtatuoliltasi.

Kun löydät vakituisen, tasaisen suhteen, menet virran mukana. Haluat asettua kumppanisi kanssa todennäköisimmin maalle, jossa voit nauttia luonnon kauniista hiljaisuudesta. Olet vakaa, rauhallinen ja päättäväinen persoona.

Kaksonen 21.5.–20.6.

Olet hauskaa seuraa, taitava keskustelija ja sinulla on aina miljoonia, mahtavia ideoita. Teet muihin vaikutuksen tiedoillasi ja yleisellä positiivisuudellasi.

Olet kuitenkin toivoton romantikko: kaksoset eivät tykkää viettää aikaa yksin, joten silloin kun rakastut, tuppaat kiintymään kumppaniisi välittömästi.

Sinun pitää muistuttaa itseäsi ajoittain siitä, ettet ala kuitenkaan liian huomionhakuiseksi, koska silloin kun rakastut, haluaisit viettää jokaisen sekunnin rakkaasi vierellä. Päivittäinen, avoin kommunikointi on avain jokaiseen toimivaan parisuhteeseen.

Rapu 21.6.–22.7.

Et ole oikeastaan koskaan rakkauden narri. Kun rakastut, rakastut kunnolla - mutta olet silti aina varuillasi.

Etsit aina todellista rakkautta, täydellistä kumppania. Viehätyt ihmisistä, jotka kantavat arjen taakkansa kunnialla, ja ovat kunnianhimoisia.

Olet mahtava kuuntelija, ja kun rakastut, olet rakkautesi kohteen suurin ihailija. Sinulla on mahtava huumorintaju, eikä kumppanillasi tule olemaan tylsiä hetkiä kanssasi.

Leijona 23.7.–22.8.

Sinulla ei ole ongelmia rakkauden löytymisessä, kiitos suuren vetovoimasi, karismasi, itsevarmuutesi ja lämpimän persoonasi. Olet lojaali kumppani ja kun rakastut, rakastut kunnolla. Pidät vapaudestasi, mutta kun kahliudut kumppaniisi, haluat suhteesta mahdollisimman pitkäkestoisen. 

Olet myös mustasukkainen ja tarkka omasta valloituksestasi. Arvostat rakkautta enemmän kuin mitään, ja sinua pitää aina välillä muistuttaa siitä, kuinka paljon sinua ihaillaan. Sinun egosi on monesti varsin suuri, mutta se ei välttämättä ole ärsyttävä piirre sinussa.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Yrität esittää viilipyttyä rakastuneena, mutta oikeasti pelkäät kuollaksesi näyttää itsestäsi heikkoja kohtia kumppanillesi. Olet vaikealukuinen, mutta rakastat todella intensiivisesti.

Joskus kumppanisi voivat turhautua siitä, etteivät he tiedä, mitä ajatuksia sinun päässäsi liikkuu.

Rakkaus saattaa myös kalvaa sinua. Mielestäsi se on toisinaan enemmän laskelmointia ja pelkkää mustasukkaisuutta, kuin rauhallista ja onnellista elämää. Olet kuitenkin kiltti, kärsivällinen ja helppo rakastettava.

Vaaka 23.9–22.10.

Olet todella organisoiva ja määrätietoinen ihminen. Tulet toimeen hyvinkin pitkälti ilman rakkautta, ja tämän vuoksi et tunnu ikinä asettuvan aloillesi kokonaan, ja tapailet ainoastaan sellaisia ihmisiä jotka tuntuvat sinulle oikeilta ja kunnioittavat sinua.

Sinulla on tapana odotuttaa rakastettujasi melkoisen pitkään, ennenkuin suostut sitoutumaan. Vahva itsetuntosi ei salli sinun lähestyä vakavampaa suhdetta millään muulla tavoin. Kun olet rakastunut, on prioriteettisi säilyttää rauha ja harmonia suhteessa. Suosit loogista keskustelua ja kommunikointia.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Olet todella seksuaalinen ja tulinen persoona, joka tuppaa ajattelemaan kropallaan ennen sydäntä. Rakkaus on kuitenkin sinulle kaikki kaikessa ja olet todella intohimoinen. Parisuhteesi ovat yleensä väritettyjä draamalla.

Voit helposti mennä asioiden edelle, ja tämä voi johtaa parisuhteidesi tuhoutumiseen. Se ei tosin haittaa sinua hirveästi, sillä olet jälleen pelissä mukana ennenkuin huomaatkaan.

Olet myös todella jääräpäinen ja tottunut saamaan tahtosi läpi, tästä syystä viehätytkin rauhallisista ja maltillisista rakastajista. Tästä syystä sinulle sopivat parhaiten kumppaniksi rapu- tai kalat-merkin edustajat.

Jousimies 22.11.–21.12.

Sinulle rakkaus on seikkailu. Olet vapaamielinen ja peloton kokemaan kaikkea.

Kun rakastut, olet pitkään pidättyväinen sen suhteen, etkä kerro tunteistasi avoimesti. Heittäydyt kuitenkin helposti mukaan suhteeseen ja seuraat sillä tavalla sydäntäsi. Korkea älysi tuo yleensä vastaasi älykkäitä kumppaniehdokkaita, joilla on samanlainen matkustuksen ja uusien asioiden kokemisen kaipuu.

Kauris 22.12.–20.1.

Sinulla ei ole aikaa suhteille, jotka jumittavat paikallaan. Haluat työstää suhdetta ja saada sen liikkumaan jatkuvasti eteenpäin, sillä näet mielessäsi jo tulevaisuuden suuremmat mahdollisuudet.

Otat asiat elämässä melkoisen vakavasti, eikä sinulla ole kärsivällisyyttä rakastajille, jotka eivät ole kanssasi samalla aaltopituudella. Olet hyvin perhekeskeinen ja etsit kumppania, jonka kanssa pystyt asettumaan aloillesi ja elää mukavan, onnellisen elämän.

Rakastat olla rakastunut, mutta pysyt loitolla hullusta intohimosta. Haluat lähinnä, että kumppanisi on sinun paras ystäväsi.

Vesimies 21.1.–18.2.

Sinulla on suuri sydän, mutta kun olet rakastunut, annat kaiken huomiosi ja aikasi rakkaallesi. Sinun epäitsekkyytesi tekee sinusta loistavan rakastajan. Haluat myös todella villiä, tulista, intohimoista ja ei-pysty-elämään-ilman -rakkautta.

Sinun ei tarvitse pelata pelejä, vaan haluat löytää vain Sen Oikean. Kun olet sen vihdoin löytänyt, et päästä hänestä kuin pakon edessä irti.

Kalat 19.2.–19.3.

Olet pidetty, suloinen ja joustava persoona. Olet myös melko herkkä, ja pienikin kipu satuttaa sinua syvältä pinnan alta. Pelkäät rikkovasi sydämesi, mutta enemmän pelkäät sitä, ettet tule rakastumaan koskaan.

Kun olet rakastunut, yksi riita kumppanisi kanssa voi pilata koko päiväsi. Yksi pieni kohteliaisuus voi myös lennättää sinut pilvilinnoihin.

Et halua järkyttää ihmisiä, ja usein teetkin kompromisseja omista tarpeistasi kumppanisi vuoksi. Sinun tuleekin pitää huolta siitä, ettet kadota omaa persoonaasi siinä, kun yrität miellyttää rakastasi.

Lue myös: Rakastuneena seksi on parempaa - 10 syytä

Lähde: Elite Daily

Uusimmat