Kuva: AOP

Miehestään eroavan Mel B:n paljastukset järkyttävät: "Pakotti ryhmäseksiin ja vei miljoonia"

05.04.2017 10:45 - Rea Tallgren / rea.tallgren@bauermedia.fi

Mel B:n mukaan kymmenvuotinen liitto oli täynnä henkistä ja fyysistä väkivaltaa.

Kerroimme kaksi viikkoa sitten, että entinen Spice Girl Mel B, 41, eroaa miehestään kymmenen avioliittovuoden jälkeen. Mel B hankki miehelle myös lähestymiskiellon. Oikeuden papereissa Mel B syyttää miestään väkivaltaisesta käytöksestä läpi avioliiton.

Nainen kertoo, että pahoinpitelyiden lisäksi hänen miehensä Stephen Belafonte, 41, on pakottanut hänet usein ryhmäseksiin tuntemattomien naisten kanssa uhkaamalla muussa tapauksessa vuotaa pariskunnan yhteisen seksinauhan julkisuuteen. Lisäksi Belafonte on uhannut viedä pariskunnan lapset Melanielta ja tuhota hänen elämänsä. 

(kuva: AOP)

Mel B kertoo joutuneensa usein esiintyessään selittelemään vammojaan. Belafonte ei ole pyytänyt pahoinpitelyitä anteeksi, vaan sanonut niiden olevan Mel B:n oma vika. Mel B:n mukaan mies on myös aktiivisesti vuosien varrella korostaneensa, että Mel B ei ole minkään arvoinen ja että Belafonte on "kaiken hänen menestyksensä takana". 

Mel B:n lausunnossa väitetään myös, että Belafonte on käyttänyt miljoonia dollareita laulajattaren rahoista. Hän sanoo Belafonten myös harrastaneen pariskunnan lasten hoitajan kanssa seksiä ja hoitajan tulleen raskaaksi. Mel B:n mukaan hoitajalle maksettiin lähemmäs 350 000 euroa, jotta tämä teki abortin ja piti asian salassa.

Belafonte kiistää väitteet ja pitää niitä tuhoisina pariskunnan lasten kannalta. 

(kuva: AOP)

Lue myös: Spice Girlsistä tuttu Mel B on uskomattomassa kunnossa - paljastaa vatsalihaksensa tuoreessa kuvassa

Lue myös: Spaissaritähti Mel B, 41, jakoi itsestään sensuellin alastonkuvan - katso

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat