Kuva: Shutterstock

Saavatko aikuisviihdetähdet oikeasti orgasmeja kuvauksissa? Alalla olevat naiset kertovat

08.11.2019 18:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Onko aikuisviihde pelkkää näyttelemistä, vai ovatko orgasmit oikeita?

Monia lienee kiinnostanut tieto siitä, onko aikuisviihde pelkkää näyttelemistä vai nauttivatko näyttelijät oikeasti. Siihen kysymykseen antoivat oman vastauksensa Tanya Tate sekä Samantha Bentley, jotka ovat molemmat työskennelleet jo pidempään aikuisviihteen parissa.

Naisista molemmat vakuuttavat haastattelussa, että he eivät teeskentele omaa nautintoaan. Hän kuitenkin myöntää, että toisinaan kamera vie nautinnosta suurimman terän. 

- On toki selvää, että orgasminkin hetkellä on pakko miettiä, missä kamera on, jotta tilanne saadaan kuvattua. Jos käännän sillä hetkellä kasvoni pois, ei se ole hyvä, toteaa Tate.

- Jotkut ohjaajat saattavat myös pyytää sinua tulemaan käskystä. Se saattaa olla hankalaa, mutta silloin on vain oltava hetkessä ja unohdettava kaikki muu.

Samoilla linjoilla on Bentley, joka omien sanojensa mukaan inhoaa naisia, jotka ääntelehtivät liiallisesti. 

- En voi sietää naisia, jotka voihkivat kovaäänisesti koko kohtauksen ajan, jopa silloin, kun heihin ei edes kosketa, hän toteaa ja jatkaa. 

- Tiedän, että en näytä kovinkaan upealta harrastaessani seksiä, mutta en yritä muuttaa kasvojeni ilmeitä. Se on aitoa ja jos siitä ei pidä, kannattaa jättää katsomatta.

Lue myös: Keino joka voi auttaa naista saamaan orgasmin - ota haltuun jo tänään

Lue myös: Saavuta yhä intensiivisempi orgasmi - ota parisuhdeterapeutin helpot neuvot haltuun jo tänään

Lähde: Daily Star

Kilpailut

Uusimmat