Kuva: AOP

Christoffer Strandberg muutti puolisoineen maalle - yhteinen laatuaika löytyy pihatöistä

27.07.2021 10:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Christoffer Strandberg on kotoisin maalta ja kaipasi sinne takaisin.

Näyttelijä Christoffer Strandberg, 31, vieraili Radio Novan Suvi Hartlinin ja Esko Eerikäisen haastateltavana kertomassa elämästään maalla. Strandberg kertoo ostaneensa omakotiltalon Siuntiosta myönnettyään itselleen, että ei viihtynyt enää kaupungin hulinassa vaan kaipasi maalle. Strandberg asuu yhdessä puolisonsa Jannen kanssa ja kuvaileekin pihatöiden olevan pariskunnan yhteistä laatuaikaa. 

- Siinä on jotain ihanaa, että ollaan ulkona yhdessä ja samalla rupatellaan. Käytännön lähellä muutenkin huomaa, että rentoutuu, kun kädet tekee jotakin. Se on sellaista laatuaikaa olla yhdessä, Strandberg kertoo.

Samassa haastattelussa Strandberg kertoo, että asuessaan nuorena maalla, ilmapiiri oli vähemmän avarakatseinen eikä hän aluksi ollut niin sinut itsensä kanssa. Hän sai kuitenkin rohkeutta uskaltamalla esiintyä. Stranberg kertoo hurmanneensa pikkukaupungin yläasteen esittämällä koululle elämänsä ensimmäisen draq shown, jossa imitoi laulaja Laura Voutilaista, 46. 

- Kaikista maailman artisteista Laura oli mielestäni kova, Strandberg nauraa.

Strandberg tuli tunnetuksi vuonna 2018 Putous -sketsiohjelmasta, jonka jälkeen hän on toiminut muun muassa näyttelijänä ja juontajana sekä voittanut Tanssii tähtien kanssa -ohjelman.

Voice.fi, Radio Nova ja Iskelmä kuuluvat Bauer Mediaan.

Lue myös: Christoffer Strandbergin koiraa verrattiin suosikkihahmoon - katso sydäntä lämmittävä julkaisu

Lue myös: Christoffer Strandberg julkaisi kuvan itsestään 12-vuotiaana: "Paljon on muuttunut noista ajoista"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat