Kuva: Mikko Räsänen

Minä 2.0 blogi: Ah, ihana aurinko!

06.05.2016 12:56 - Jenni Haapala

Viime viikko oli suorastaan kaaosta. Alkuviikko meni pakatessa ja muuttaessa, loppuviikko Tukholmassa katsomassa Adelen konserttia ja viettämässä vappua. Tämä viikko on myös mennyt enemmän ja vähemmän kaaoksessa yrittäessäni totutella uuteen asuntoon (joka on muuten vieläkin todella epäjärjestyksessä). Silti oloni on onnellinen, suorastaan levollinen. Olen pohtinut, mistä hyvä oloni kumpuaa kaiken tämän epäjärjestyksen keskellä ja tajusin, että sen on pakko johtua auringosta!

Vaikka elämä tuntuisi olevan kirjaimellisesti sekasortoa on uskomatonta, kuinka paljon voimaa ja energiaa valosta ja auringosta saa! Kaiken kaaoksen keskellä pysähdyn huomaamattani haaveilemaan kesästä, järvistä, festareista ja jäätelöstä. Uskon, että oli vuodenaika mikä tahansa, aurinko herättää ihmiset eloon.

Piknik kuuluu lähes viikoittaiseen ohjelmaani kevään ja kesän saapuessa ja olen todella tyytyväinen Lejos -yhteistyöstä, josta olen löytänyt piknik -eväisiini monia uusia suosikkeja! Luumut ovat todella mehukkaita ja pehmeitä ja John Westin valmiiksi valutettu tonnikala on todella helppo vaihtoehto piknik-koriin. Ennen minulla ei ollut hajuakaan, mitä No Drain -merkintä pakkauksessa tarkoittaa, mutta nykyään en muita tonnikaloja valitsekaan. Aurinkoa, iloa, valoa ja ihania ulkoiluhetkiä!

Kilpailut

Uusimmat