Kuva: Fotolia

15 asiaa, jotka vain sinkut ymmärtävät

02.03.2016 22:45 - Senja Rapila

Sinkkuelämä on osittain melko nautinnollista, mutta siinä on myös sellaisia asioita, joita muut kuin sinkut eivät voi ymmärtää.

Jos olet ystäväporukkasi viimeinen sinkku, saattaa olla vaikeaa pysyä optimistisena. Sinkkuelämässä on kuitenkin niin hyviä kuin huonojakin puolia, jonka näemme näistä asioista, jotka vain sinkut ymmärtävät:

1. Sinun pitää aina tietyin väliajoin muistuttaa itsellesi, että olet itsenäinen ja vahva.

2. Nukut paremmin sinkkuna koska tiedät, että kukaan ei pysty sillä välin pettämään sinua millään tavoin. 

3. Perhe kyselee jatkuvasti rakkauselämästä ja siitä, miksi seurustelukumppania ei ole näkynyt hetkeen.

4. Sinulla ei ole minkäänlaista syytä poistua asunnostasi viikonloppuisin, ellet todella itse halua lähteä jonnekin.

5. Vastaat itse itsestäsi, eikä sinun tarvitse selitellä tekojasi kenellekään. 

6. Voit pitää herkkupäiviä - ja shoppailupäiviä - juuri silloin kun itse haluat. Hyvällä tuurilla seurustellessa kumppani herkuttelee kanssasi, mutta joissain suhteissa se ei vain toimi niin.

7. Ystävänpäivät ovat kidutusta, ellei niihin asennoidu oikein. Vaikka sanoisitkin ystävillesi olevasi sinut sen suhteen, ettei sinulla ole deittiä, se todella häiritsee sinua.

8. Pärjäät ihan hyvin ilman seurustelukumppania, vaikka se välillä vaikealta tuntuisikin. Kotityöt ja remonttihommat menevät siinä missä muutkin työt, mutta seurustellessa maalaaminen ja muut "miehiset" työt on vain mukavampi antaa miehen tehtäväksi.

9. Mitä pidempään olet ollut sinkku, sitä valikoivampi ja nirsompi sinusta on tullut. Liekö se hyvä vai huono juttu? 

10. Silloin kun tunnet ihastuvasi johonkin, saatat jarrutella välittömästi peläten niin rakkaan sinkkuelämän päättymistä.

12. Se epämiellyttävä tunne, kun kiinnostuksesi kohde kysyy sinulta: "Kuka sinun ystäväsi oikein on? Voitko esitellä minut?". Ja näin soppa on valmis. Olet kehittänyt riidan itsesi ja ihastuksesi välille jo ennen kuin olette tutustuneet kunnolla.

13. Kauppareissut hoituvat yleensä todella nopeasti, sillä sinulla on tietyt rutiinit ja ostokset, jotka tarttuvat jokaisella kauppakerralla mukaan aina uudelleen.

14. Itsensä puolustaminen alkaa tuntua jossain vaiheessa todella puuduttavalta. Miksi kukaan ei voisi tehdä välillä sitä puolestani? 

15. Yksi niistä hetkistä, kun todella toivot omistavasi kumppanin, on se, kun et saa pulloa tai purkkia auki. Onneksi näinä epätoivon hetkinä voi turvautua lusikoihin, saksiin tai muihin välineisiin, joilla saa paineen pois avattavasta purkista.

Lähde: Dose

Lue myös: Rakkaus ensisilmäyksellä on mahdollista - tiede vahvistaa

Lue myös: Nettideittailun seuraava taso? Palvelu tarjoaa näkymätöntä kumppania

Kilpailut

Uusimmat