Kuva: Fotolia

Nettideittailun seuraava taso? Palvelu tarjoaa näkymätöntä kumppania

28.02.2016 19:15 - Emma Ylistalo

Sivusto tosin muistuttaa, että rakkaus kannattaa säästää oikealle ihmiselle.

Oletko koskaan toivonut saavasi kaikkia tapailun etuja ilman kovaa työtä? Nyt on perustettu palvelu, joka tarjoaa "näkymättömiä" tyttö- ja poikaystäviä. Toisin sanoen palvelu, jossa voit luoda unelmien kumppanin, joka lähettää sinulle tekstareita ja ääniviestejä.

Miten palvelu toimii?

Ensiksi valiset nimen tulevalle kumppanillesi. Tämän jälkeen pystyt valitsemaan hänen kiinnostuksen kohteensa, sijaintinsa ja muutaman muun faktan. Tämän jälkeen palvelu luo sinulle "näkymättömän" poika- tai tyttöystävän profiilin, johon kuuluu kuva ja perustiedot. Tämän jälkeen voit lähettää hänelle viestin ja odottaa vastausta.

Viesteihisi vastaa todellinen, mutta anonyymi ihminen. Paljastumisen pelkoa ei kuitenkaan sivuston mukaan ole, sillä viesteihin vastaava ihminenkään ei näe sinusta kuin etunimen ja asuinalueen. Tuhmien viestin lähettäminen tosin on kielletty tässä palvelussa ja siitä voi joutua erotetuksi.

Syy liittymiselle on sosiaalinen paine

Nettisivuston mukaan tämä tarjoaa apua sosiaalisten paineiden alla kamppaileville.

"Näkymätön tyttö- tai poikaystävä on tekosyy, joka saa ihmiset jättämään sinut rauhaa. Sen jälkeen voit jatkaa sellaista elämää kuin haluat." nettisivuilla kerrotaan.

Sivuston mukaan ihmiset ovat kirjautuneet palveluun juurikin tällaisista syistä. He haluavat esittää vanhemmilleen seurustelevansa selviytyäkseen ikuiselta tenttaukselta. Myös liian innokkaan työkaverin karistaminen ja se, että haluaa armeijassa ollessaan vain kirjoitella jonkun kanssa, on mainittu syiksi kirjautua palveluun.

Älä rakastu

Kannattaa kuitenkin olla varovainen, sillä niin kuin sivustokin varoittaa, näkymättömään kumppaniin ei kannata ihastua, vaikka palvelun takana onkin oikea ihminen vastaamassa viesteihisi.

"Emme halua tuomita, mutta emme neuvo rakastumaan näkymättömään kumppaniin. Ansaiset rakkauden oikealta ihmiseltä."


Lähde: Invisible boyfriend

Lue myös: Uusi nettideittisivusto auttaa löytämään sopivan kumppanin hajun perusteella

Kilpailut

Uusimmat