Kuva: Fotolia

4 asiaa, joita kumppanisi toivoo sinulta

03.03.2016 22:15 - Emma Ylistalo

Varmistamalla, että muistat tuoda muutaman asian suhteeseenne, teet varmasti puolisosi tyytyväiseksi.

Meillä kaikilla on omat tarpeemme ja niistä kannattaa olla avoin myös kumppanilleen. Lue alta neljä asiaa, joita kumppanisi luultavasti kaipaa, mutta ei välttämättä uskalla sanoa ääneen. Kun varmistat, että nämä asiat löytyvät suhteesta, se voi varmasti paremmin.

1. Hän haluaa sinun kuuntelevan häntä

Arjen keskellä aika kuluu helposti töissä, kotona puuhaillessa tai lasten kanssa ja kumppanin kanssa kahdenkeskinen aika taas jää yleensä vähälle. Pyri kuitenkin siihen, että kun teillä on kahdenkeskistä aikaa, olet häntä varten. Jätä silloin puhelin pois, äläkä katso televisiota samalla. Te molemmat ansaitsette toistenne jakamattoman huomion, kun keskustelette.

2. Hän haluaa sinun kertovan rakastavasi häntä

Sinä varmankin haluat kuulla puolisoltasi rakkaudentunnustuksia. Usko pois, hän haluaa myös samaa. Hän tarvitsee aika ajoin muistutuksen tästä tärkeästä asiasta. Muista myös osoittaa rakkautesi sanojen lisäksi teoilla.

3. Hän haluaa omaa aikaa

Vaikka kumppanisi rakastaa sinua, luultavasti myös hän tarvitsee aikaa ainoastaan itselleen. Älä siis loukkaannu jos hän ei halua viettää kaikkea vapaa-aikaansa sinun kanssasi. Se tekee varmasti ainoastaan hyvää molemmille.

Varsinkin riitojen jälkeen voi olla parempi antaa puolisolleen hetki omaa aikaa. Näin teillä on molemmilla aikaa miettiä ja käsitellä tapahtunutta, sekä sitä, mistä oikeastaan olette riidelleet. Anna kumppanillesi aikaa rauhoittua ja selvittäkää asia, kun kumpikin on ehtinyt miettiä sitä hetken aikaa.

4. Hän haluaa sinun tekevän aloitteen sängyssä

Kumppanisi ei välttämättä viitsi sanoa tätä ääneen, mutta on tärkeää, että aloitteen tekeminen ei jää ainoastaan toisen vastuulle. Puolisosi haluaa tuntea itsensä halutuksi ja tämä on hyvä tapa osoittaa se hänelle. Muista siis osoittaa kumppanillesi, että hän on juuri se, ketä haluat ja himoitset.


Lähde: Family Share

Lue myös: Yksi harjoitus parantaa suhdettanne - asiantuntija ohjeistaa

Kilpailut

Uusimmat