Kuva: Fotolia

9 noloa seksihetkeä, jotka ovat täysin normaaleja

18.01.2016 20:15 - Emma Ylistalo

Et varmasti ole ainoa, joka on kokenut noloja hetkiä makuuhuoneessa.

Lue alta yleiset seksin aikana tapahtuvat asiat, jotka saavat meidät nolostumaan. Nyt kun tiedät, että näitä koki moni muukin, osaat ehkä ensi kerralla suhtautua asiaan hieman rennommin.

1. Kuukautiset alkavat kesken seksin

Näin käy luultavasti monelle ja se ei ole iso asia. Vaikka naiset usein osaavatkin odottaa kuukautisten alkua, se voi olla myös täysi yllätys. Se on yleistä, vaikkakin sotkut lakanoissa saattavat olla epämukivia.

2. Kikatat tuhmien puhumisen aikana

Jotkut naiset pitävät tuhmien puhumista seksikkäänä - kunnes se tulee heidän omasta suustansa. Varsinkin kun yrität sitä ensimmäistä kertaa, saatat kikattaa kuin ekaluokkalainen. Seksiterapeutti Kristie Overstreetin mukaan nolostumisen sijaan tilannetta kannattaa ajatella uutena haasteena.

3. Koet ejakulaation

Tämä on täysin normaalia. Seksitutkija Beverly Whipplen mukaan naisten siemensyöksy on pitkään ollut hävetty asia, vaikka se on täysin normaalia. Se voi tapahtua orgasmin yhteydessä tai ilman sitä, mutta siihen liittyy usein g-pisteen kiihottaminen. Siinä erittyy usein teelusikallinen nestettä virtsaputkesta. Se näyttää hieman maidolta, maistuu makelta, eikä haise virtsalta.

4. Alat kakomaan kesken suuseksin

Seksiterapeutti Rob Peachin mukaan meillä kaikilla on kakomisrefleksi ja penis on luultavasti suurin asia, jonka koskaan tulet pistämään suuhusi. On täysin normaalia, että kehosi reagoi siihen.

5. Et saa orgasmia

Useat naiset eivät saa orgasmia tavallisen seksin aikana ja monet saavatkin orgasmin ainoastaan suorasta klitoriksen kiihottamisesta, joka on hankalaa perinteisen yhdynnän aikana. Kaikkien naisten vartalot ovat erilaisia ja monet naiset tarvitsevat erilaista stimulaatiota saadakseen orgasmin. Toiset nauttivat seksistä ilman orgasmiakin, mutta jos haluat saada orgasmin seksin lopuksi, kerro se kumppanillesi. Voitte yhdessä tutkia mikä on paras asento sinulle tai mitä sinun kehosi vaatii saavuttaaksesi hekuman huipun.

6. Päästät emätinpierun seksin aikana

Tämä tapahtuu, kun emättimeen pääsee ilmaa ja poistuessaan se aiheuttaa pierun kaltaisen äänen. Vaikka emätinpierut voivatkin aiheuttaa kiusallisen tilanteen, se on asia, joka on tapahtunut melkein kaikille naisille elämän aikana.

7. Pieraiset seksin aikana

Kun koet nautintoa, kaasujen päästäminen on normaalia. Sen sijaan, että pakenisit noloa tilannetta peiton alle, muista, että se on täysin luonnollista. Myös toisen osapuolen tulisi ymmärtää tämä. Useimmissa tapauksissa tämä vielä johtuu juurikin siitä, että seksuaalinen nautinto on todella suurta, joten tämä tulisi oikeastaan ottaa kohteliaisuutena.

8. Tunnet kipua

Jos jokin yllättäen aiheutaa kipua, älä ujostele ilmaista asiaa ääneen. Kumppanisi haluaa varmasti myös tietää, jos hän aiheuttaa sinulle kipua. Tutkimusten mukaan jopa 30 prosenttia naisista on tuntenut joskus satunnaista kipua seksin aikana, joten et ole yksin. Kipu saattaa johtua siitä, että nainen ei ole kostunut tarpeeksi, kertoo seksiterapeutti Peach. Tässä tapauksessa kannattaa lisätä esileikkiä tai ottaa liukuvoide käyttöön. Jos tämä ei auta, kannattaa kääntyä rohkeasti lääkärin puoleen.

9. Kumppanisi ei ole tarpeeksi innoissaan

Jos kumppanisi on mies ja hänellä on ongelmia pitää erektiota yllä, älä oleta, että sillä on mitään tekemistä sinun kanssasi. Overstreetin mukaan tähän voi olla monia syitä. Stressi, paino tai alkoholi voi olla syynä tähän, eikä kumppanin viehättävyydellä ole asian kanssa mitään tekemistä. Kaiken lisäksi tämä on vielä yllättävän yleistä. Samoin kuin sinäkin odotat ymärrystä epämiellyttävissä tilanteissa, osoita sitä myös tällaisessa tapauksessa kumppanillesi.


Lue myös: Onko orgasminsaantisi vaikeutunut? Asiantuntijoiden neuvot tilanteen korjaamiseksi

Lähde: Self

Kilpailut

Uusimmat