Kuva: Fotolia

9 syytä harrastaa seksiä valot päällä

26.12.2015 21:15 - Emma Ylistalo

Seksin harrastaminen pimeässä voi olla kiihottavaa ja salaperäistä, mutta valojen päälle jättämisessä on myös paljon hyviä puolia.

Jos et näe kumppaniasi, menetät kokonaan näön kautta saamasi aistinautinnot seksin aikana. Valojen päälle jättämisessä on myös paljon muitakin hyötyjä ja se voi viedä seksielämänne aivan uudelle tasolle. Lue alta yhdeksän syytä siihen, miksi seuraavalla kerralla kannattaa jättää valot päälle.

1. Lisää luottamusta

Tohtori Dana Weiserin mukaan paljastat itsestäsi enemmän kumppanillesi, kun harrastatte seksiä valoisassa tilassa. Tämä taas johtaa suurempaan luottamukseen ja näin tutustutte toisiinne entistä enemmän.

2. Se on seksikästä

Kun jätätte valot päälle seksin ajaksi, voitte katsoa toisianne silmiin. Näin näet myös kumppanisi reaktiot nautinnon hetkillä.

3. Voitte harrastaa seksiä milloin tahansa

Jos tapananne on harrastaa seksiä ainoastaan iltaisin pimeässä, se voi olla hyvinkin rajoittavaa. On suhteellennekin parempi, että voitte ryhtyä toimiin, milloin tahansa siltä tuntuu. Kun harrastatte seksiä kesken aurinkoisen päivän kotonanne, saatatte löytää myös asunnostanne aivan uusia paikkoja siihen.

4. Voit esitellä salilla saavuttamiasi tuloksia

Vaikka takapuolesi näyttäisi kuinka hyvältä tahansa uusissa farkuissasi, usko pois, se näyttää kumppanisi mielestä paljon paremmalta ilman yhtään ylimääräistä vaatekappaletta.

5. Se on ilmaista pornoa

Seksi pimeässä on mukavaa, mutta tällöin et voi ihailla suoritustanne. Harrastakaa seksiä makuuhuoneen peilin edessä ja katsokaa, kuinka upealta näytätte.

6. Näet hänet nautintonsa

Haluat luultavasti nähdä kumppanisi nauttivan ja mikä olisikaan parempi hetki siihen, kuin seksi. Ja usko pois, hän haluaa myös nähdä sinun nauttivan.

7. Vältätte tapaturmat

Varsinkin jos päädytte bileillan lopuksi sänkyyn, on parempi, että näette kumpikin, mitä siellä tapahtuu. Näin kumppanisi myös pysyy varmasti oikealla reitillä, eikä hän voi käyttää pimeyttä tekosyynä siihen, ettei tiennyt, minne oli menossa.

8. Kumppanisi näkee, mitä tekee

Vaikka sanalliset neuvot esileikin aikana ovatkin tärkeitä, on näyttäminen vieläkin parempi tapa. Älä siis häpeile näyttää kumppanillesi, mistä pidät.

9. Tunnet itsesi hyväksi

Kun laitat valot päälle seksin ajaksi, se voimaannuttaa, kiihottaa ja saa sekä sinut, että kumppanisi haluamaan toisianne entistä enemmän


Lue myös: Tee keskinkertaisesta seksistä upeaa: Muutamalla keinolla saat nostettua tasoa

Lähde: Women's Health

Kilpailut

Uusimmat