Kuva: Fotolia

Älä tuhlaa enää aikaasi turhiin treffeihin - 6 deittivinkkiä vakavasta suhteesta haaveileville

09.02.2016 21:45 - Senja Rapila

Deittailumaailma on melkoinen miinakenttä, mutta oikeilla ohjeilla selviät siitä kunnialla.

Jos sinusta tuntuu siltä, että turhanpäiväinen deittailu alkaa kyllästyttää, ei kannata luovuttaa vielä. Vakavasta suhteesta haaveilevan on hyvä tiedostaa muutama asia, jotka edesauttavat potentiaalisen kumppanin löytymistä.

1. Älä ole klisee

Jotkut sortuvat varmasti innostuessaan puhumaan elämänsuunnitelmistaan; kuinka monta lasta aikoo hankkia ja millaiseen taloon haluaa muuttaa muutaman vuoden kuluttua. Todennäköisesti kumppaniehdokas ei ole valmis puhumaan täydestä sitoutumisesta vielä, joten pidä keskustelu kevyenä.

2. Älä tuhlaa aikaasi naistenmiehiin

Kunnioita itseäsi sen verran, että pysyt poissa entisistä kumppaneista ja muista, jotka ovat valmiita antamaan sinulle vain iloa vällyjen välissä. Jos etsit elämänkumppania, eivät nämä henkilöt tule edesauttamaan sinua matkallasi. 

3. Heitä pois turhat vaatimukset

'En tapaile lyhyitä miehiä' tai muut kliseet kannattaa heittää suoraan roskiin; deittimaailmassa kannattaa säilyttää avoin mieli ja tutustua ihmiseen persoonana. Avaa mielesi sille ajatukselle, että kukaan ei ole täydellinen. Jos rajaat mahdollisuuksiasi, voit menettää jotain todella arvokasta.

4. Anna deitillesi mahdollisuus

Ensimmäiset treffit ovat aina vaivaannuttavia, eivätkä kaikki osaa olla täysin omia itsejään ensimmäisten muutamien tuntien aikana. Anna hermostuneelle tai muuten hupsusti käyttäytyvälle deitille mahdollisuus ja katso mihin yhteinen tienne vie.

5. Rakkaus ei löydä sinua kotisohvalta

Ei löydä, vaikka kuinka yrittäisit. Sinun tulee lähteä rohkeasti ihmisten ilmoille ja treffeille, jotta sinulla joskus tulee onnistamaan. Rakkaus löytää ihmiset, jotka käyvät treffeillä potentiaalisten treffikumppaneiden kanssa.

6. Pidä hauskaa

Vaikka miehet mielellään treffailevatkin parikymppisiä naisenalkuja, heissä on muutakin kuin kiinteät rinnat; he eivät yleensä ylianalysoi kaikkea näkemäänsä ja kokemaansa.

Kun ikää alkaa tulla enemmän ja ystävät löytävät elämänkumppaneita, biologinen kello saattaa alkaa tikittämään. Kaikki paine siitä, että kumppanin pitäisi löytyä mahdollisimman nopeasti, aiheuttaa vain turhaa stressiä. Luovu stressistä, ylianalysoinnista ja lähde avoimin mielin treffeille!

Lähde: Female First

Lue myös: 5 deittailuvirhettä, joita naiset tekevät kolmekymppisinä

Lue myös: Olenko tullut vanhaksi? 20 asiaa, jotka kolmekymppinen tulee kohtaamaan

Lue myös: Kolmekymppiset eivät ole enää yhtä onnellisia kuin aiemmin - syy on surullinen

Kilpailut

Uusimmat