Kuva: Fotolia

Asiat, joita naiset ihmettelevät miehissä - lue huvittavat tarinat

20.01.2016 23:15 - Emma Ylistalo

Miesten ja naisten erot ihmetyttävät varmasti välillä jokaista. Naiset jakoivat asiat, joita heidän on vaikeaa ymmärtää miehissä.

Metro-sivuston lukijat kertoivat asiat, joita he ihmettelevät miehissä. Daami.fi -sivusto keräsi tämän lisäksi suomalaisnaisilta vastaavia kokemuksia. Lue alta hieman huvittavatkin ihmetyksen aiheet.

"Miten miehillä voi kestää vessassa niin kauan? Mieheni ei lue normaalisti ikinä, mutta vessassa hän lukee helposti puoli tuntia!"

"Miesten mielestä kasvisruoka voi olla korkeintaan lisuke. Heidän mielestään ruuasta puuttuu jotain, jos siinä ei ole lihaa."

"Kun miehet katsovat televisiota, miksi heidän tarvitsee pitää kättä housuissaan?"

"Miesten tapa ottaa paita pois. He vetävät sen oudosti niskan takaa tai kaula-aukosta edestä. Eikö olisi helpompaa ottaa paita pois vetämällä se paidan helmasta sulavasti?"

"Miten miehet voivat viettää pitkiä aikoja yhdessä käymättä yhtään kunnon keskustelua? Mieheni voi katsoa kavereidensa kanssa jalkapalloa usean tunnin ajan sanomatta sanaakaan."

"Miten miehille "nalkutus" tulee aina yllätyksenä? Minä ainakin suutun asioista vasta kun olen ensin sanonut niistä aivan liian monta kertaa."

"Miten naiset pystyvät tekemään asioita vielä kipeänä, mutta miesten elämä loppuu sillä hetkellä kun kuume nousee."

"Miksi miehiä ei hävetä, vaikka vessanpöntössä olisi heidän jäljiltään kakkaraitoja?"

"Miksi miesten on niin vaikea pukeutua lämpimästi? Pitkiä kalsareita suostutaan käyttämään ainoastaan armeijassa ja kaulahuivi nyt ei tule kysymykseenkään."

"Minkä takia miesten vessoissa haisee aina niin pahalle? Kuulemma pönttöön osuminen on välillä haastavaa, mutta miksi?"

"Miesten kyky röyhtäistä milloin tahansa ja missä tahansa. Jos oikeaa röyhtäisyä ei tule, myös tekoröyhtäys onnistuu miehiltä helposti."


Lue myös: Kun kumppani yrittää olla seksikäs ja epäonnistuu - lue hauskat tarinat himon hetkistä

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat