Kuva: Fotolia

Kun kumppani yrittää olla seksikäs ja epäonnistuu - lue hauskat tarinat himon hetkistä

17.01.2016 20:15 - Emma Ylistalo

Strippaaminen saattaakin olla seksikkään sijaan huvittavaa ja himon vallassa pyöriminen ei aina suju niin kuin elokuvissa.

Women's Health -sivusto keräsi tarinoita hetkistä, jolloin kumppanin seksikkyys on ollut ennemminkin huvittavaa kuin kiihottavaa. Keräsimme epäonnistuneita himon hetkiä myös suomalaisnaisilta. Lue tarinat alta.

"Eräs mies, jonka kanssa minulla oli juttua, päätti laittaa musiikkia soimaan ja alkaa strippaamaan minulle. Tämä olisi voinut olla hauskaa, jos hän olisi tarkoittanut sen vitsinä, mutta hän otti sen todella vakavasti. Hän jopa suuttui, kun minua alkoi naurattaa."

"Ennen kuin päädyin sänkyyn erään miehen kanssa, hän oli keksinyt useita tapoja, joilla tuoda esiin mahtavat seksuaaliset kykynsä ja kuinka hyvä hän oli antamaan suuseksiä. Rehellisesti sanottuna, se oli todella ärsyttävää. Lopulta päädyimme sänkyyn ja hän todellakin mainosti itseään liikaa. Hänen suuseksitaitonsa olivat hyvinkin puutteelliset."

"Olin erittäin hauskoilla jatkoilla, joista sitten päädyin kotimatkalle mukavan oloisen miehen kanssa. Kun sitten pääsimme kotiportilleni asti, hän kysyi jos hän voisi tulla sisälle, ettei herättäisi vaimoa ja lapsiaan. Se oli todellinen pettymys ja pistin miehen lähtemään omaan kotiinsa."

"Miehet lähettävät kuvia sukukalleuksistaan, koska kuvittelevat sen olevan seksikästä, eikö? Olen saanut niitä enemmän kuin kehtaan myöntää ja kaikki eivät todellakaan seksikkäitä. Jos emme pyydä niitä, älkää lähettäkö!"

"Tapailin erästä miestä ja mennessäni ensimmäistä kertaa hänen luokseen kylään, hän kaivoi kosketinsoittimen kaapistaan. Sitten hän alkoi soittaa ja laulaa Elton Johnin kappaletta Tiny Dancer, mutta hän lauloi sitä tavalla, jonka oli tarkoitus olla sensuelli. Se ei ollut."

"Entinen kumppanini sanoi kerran sängyssä parhaan kaverini nimen."

"Aikaisempi kumppanini ajatteli minun nauttivan rajummista otteista ja aloittikin ne jo ennen kuin pääsimme makuuhuoneen puolelle. Minä en kokenut kiihottavana sitä, että hän riuhtoi minua himon vallassa paikasta toiseen, vaan olin ennemminkin hämmästynyt tilanteesta. Hän nähtävästi kuvitteli, että elokuvissa nähty kiihkeä törmäily vasten vaatekaapin ovea olisi seksikästä, minä sain siitä ainoastaan lievän aivotärähdyksen."

"Olin ensimmäistä kertaa sängyssä uuden kumppanin kanssa ja minusta silloin kuuluu edetä rauhallisesti ja katsoa, mitä toinen haluaa tehdä. Maatessani selälläni mies oletti, että minä annan hänelle suuseksiä. Niinpä hän päätti lähestyä minua nousemalla sängyssä ylöspäin ja tarjoamalla penistä kohti naamaani."

"Olin sängyssä naisen kanssa ja halusin antaa hänelle suuseksiä. Maatessani selälläni sängyssä, ajattelin nostaa naisen hajareisin naamani päälle. Nostin kuitenkin niin voimalla, että nainen lensi sängyn päädystä yli suoraan kissansa päälle."

"Mies laukesi vahingossa silmääni ja jouduin huuhtomaan sitä puoli tuntia suurissa tuskissani vessan hanan alla. Jälkikäteen silmä tulehtui pahasti."


Lue myös: Ihmiset paljastivat ällöttävimmät asiat, joita heidän kumppaninsa on tehnyt

Lähde: Women's Health

Kilpailut

Uusimmat