Kuva: Fotolia

Klassista ja yksinkertaista vai kimaltavaa glamouria? Kännykkäsi kuoret kertovat sinusta paljon

26.01.2016 08:15 - Pauliina Jokinen

Puhelimemme on käytännössä kättemme ja aivojemme jatke.

Siihen nähden kuinka paljon aikaa käytämme puhelimemme kanssa, kertoo myös sen ulkoinen olemus meistä. Onko puhelimesi kirkkaan pinkki vai oletko päätynyt järkiratkaisuun kuoriesi kanssa? Vai onko sinulla kuoria suojaamassa puhelintasi lainkaan?

Klassiset ja yksinkertaiset kuoret

Suojaako puhelintasi simppelit kuoret, joissa ei ole mitään erityistä? Olet luotettava ja haluat suojella omaisuuttasi. Jätät trendikkäät hullutukset väliin ja pidät klassisista tyyleistä niin pukeutumisessasi kuin valinnoissasikin.

Hauskat kuoret

Onko puhelimesi suojattu vesimelonikuorilla tai muuten näyttävästi? Pidät puhelimestasi, mutta haluat piilottaa sen kuoriin, joka jo itsessään on keskustelunaloittaja ja asuste. Saatat olla hieman huithapeli ja hävittää puhelimesi helposti - ja juuri silloin näyttävät kuoret palvelevat tarkoitustaan: löydät puhelin laukkusi pohjalta helposti!

Tyylikkäät kuoret

Haluatko puhelimesi kuorien olevan merkkikuoret, nahkaa tai muutoin viimeinen silaus omaan tyyliisi? Haluat pitää puhelimesi kuoret yksinkertaisina, mutta siisteinä. Olet tarkka ja pedantti kaikilla elämän osa-alueilla.

Kimallekuoret

Kaipaat säihkettä elämääsi, haluat näkyä ja kuulua, missä ikinä liikutkin. Glamour kuuluu myös puhelimesi kuoriin ja vaihdat kuoria usein päivittääksesi tyyliäsi.

Puhelin ilman kuoria

Joko sinulla on valtava itseluottamus kykyysi pitää puhelimesi ehjänä tai sinua eivät maalliset huolet paina. Puhelin on osa elämääsi, mutta et jaksa stressata sen kunnosta kovinkaan paljoa.

Lue myös: Onko huono päivä? Käytä sosiaalista mediaa tuomaan sinulle hyvää mieltä

Lähde: Glamour

Kilpailut

Uusimmat