Kuva: Fotolia

Kuinka monta seksikumppania tai orgasmia koemme elämämme aikana? Keskiarvo laskettiin

24.02.2016 21:15 - Emma Ylistalo

Wired-sivusto selvitti myös, kuinka montaa ihmistä keskimäärin suutelemme elämämme aikana.

Kun on kyse seksielämästä, siihen ei ole yhtä ja oikeaa tapaa, eikä voida puhua "normaalista" seksielämästä. Wired-sivusto selvitti kuitenkin, mitkä ovat tilastollisesti keskiarvoisia lukuja, kun puhutaan seksielämästä? 

Kun yhdistettiin tietoa useista eri tutkimuksista liittyen ihmisten seksielämään, saatiin tilastolliset keskiarvot siihen, kuinka montaa ihmistä suutelemme elämämme aikana tai milloin keskimäärin neitsyys menetetään.

Lue alta mielenkiintoiset faktat, mutta muista, että nämä eivät siis ole tavoiteltavia asioita, vaan ainoastaan lukuja. 

Kesivertoihminen suutelee 21,5 ihmistä elämänsä aikana.

Keskivertomies menettää neitsyytensä 16,8 vuoden iässä ja nainen 17,2 vuoden iässä.

Se, kuinka paljon meillä keskiarvoisesti on seksikumppaneita elämämme aikana riippuu siitä, milloin olemme syntyneet. Keskiverto 2000-luvulla syntyneille on kahdeksan seksikumppania elämän aikana. Tällä hetkellä kolme- ja nelikymppisillä aikuisilla on keskivertolaskelmien mukaan 10 seksikumppania ja tällä hetkellä yli 50-vuotiailla 12 seksikumppania elämänsä aikana.

Keskivertoluku siihen, kuinka monta seksikumppania ihmisillä on ollut elämässään tähän mennessä, on 6 -ja tämä on sama riippumatta sukupuolesta tai seksuaalisesta suuntautumisesta.

17,4 prosenttia naisista on ollut toisen naisen kanssa ja miehistä taas 5,7 prosenttia on ollut saman sukupuolen kanssa.

Eniten seksiä harrastetaan keskimäärin 30-34-vuotiaina. Naiset saavat elämänsä aikana keskimäärin 1836 orgasmia ja miehet 4233.


Lähde: Glamour

Lue myös: Minkä ikäisenä ihmiset harrastavat elämänsä parasta seksiä? Tutkimus selvitti

Kilpailut

Uusimmat