Kuva: Fotolia

Kuusi asiaa, joita ei koskaan kannata tehdä ennen seksiä

16.02.2016 22:45 - Pauliina Jokinen

Onko suunnitelmissasi suunnata vällyjen väliin? Jätä muutama asia tekemättä.

Onko illalla tiedossa lämmin hetki puolison kanssa tai kiihkeä kohtaaminen rakastajasi kanssa? Jos tiedät, että edessä on pelehtimistä, kannattaa asiaa ennakoida.

Jätä antihistamiini ottamatta

Antihistamiinin tarkoituksena on kuivattaa limakalvoja ja pahimmassa tapauksessa se kuivattaa niitä kaikkialla kehossasi, Women's Health -lehti kertoo.

Älä syö tulista ruokaa

Ruoat vaikuttavat vaginan hajuihin ja makuun. Tuliset ruoat saattavat saada vatsasi turpoamaan ja pahimmillaan vatsasi on kuin ilmapallo. Kaiken huipuksi tulisuus saattaa tarttua esimerkiksi käsiisi ja kulkeutua sitä kautta herkille limakalvoille.

Älä juo liikaa

Humala turruttaa aistejasi ja mahdollisuutesi saada orgasmi saattaa pienentyä. Tutkimusten mukaan alkoholia käyttävillä oli pienempi todennäköisyys saada orgasmi.

Älä sheivaa

Älä ajele ihokarvojasi intiimeistä paikoista juuri ennen seksiä. Ihokarvojen poistaminen rikkoo ihon pintakerroksen ja tekee siitä herkemmän, jolloin ihohuokoset saattavat ärsyyntyä herkästi. Näin myös erilaiset tulehdukset saattavat saada alkunsa herkemmin. Karvojen poistaminen kannattaakin jättää edelliseen iltaan.

Älä käytä ruokaa esileikkeihin

Kermavaahdon levittäminen ympäri kehoa saattaa kuulostaa houkuttelevalta, mutta todellisuudessa kaikki sokeria sisältävien tuotteiden laittaminen intiimialueille lisää tulehdusten riskiä.

Lue myös: Elä hetkessä, kerro rakastavasi: Tavat, jotka ovat tuttuja onnellisille ihmisille

Lähde: Women's Health

Kilpailut

Uusimmat