Kuva: Fotolia

Miehen vaimolleen antama huomio ihastuttaa - tekee hänet onnelliseksi kymmenen tavan avulla

23.12.2015 12:45 - Emma Ylistalo

Mies kohtelee vaimoaan niin kauniisti, että hänen tavoistaan voisivat kaikki ottaa oppia parisuhteeseensa.

Troy Stoneking kertoo, kuinka hän miehenä haluaa tehdä vaimonsa onnelliseksi joka päivä. Nämä yksinkertaiset, mutta ihanat tavat auttavat varmasti tekemään suhteesta onnellisen.

1. Teen yksinkertaisia kotitöitä 

Tyhjensin aamulla tiskikoneen ja vaimoni arvosti sitä. Autan usein pyykkien kanssa ja petaan sängyn. Nämä pienet kotityöt osoittavat hänelle kuinka paljon haluan, että asuntomme tuntuu omalta kodilta.

2. Keskityn hänen tarpeisiinsa ensin

Kysyn häneltä aina ensin, mitä hän haluaa päivälliseksi ennen kuin ehdotan omaa suosikkiani. Kun lenkkeilemme yhdessä, menemme hänelle sopivaa vauhtia. Ensi hän, sitten minä. Kyse ei ole siitä, että olisin tossun alla. Minä vain kunnioitan hänen tarpeitaan.

3. Kuuntelen ilman korjailua

Kun hän haluaa jakaa jonkun asian, istun alas ja kuuntelen. Joskus esitän kysymyksen, jotta hän saa mennä syvemmälle ajatuksiinsa ja tunteisiinsa. En yritä ratkaista ongelmaa, ellei hän pyydä sitä. Olen mokannut aikaisemmin, joten nyt olen opetellut kuuntelemaan. Naiset haluavat usein puhua tunteistaan, kun taas miehet kaipaavat nopeita ratkaisuja. Usein se ei ole sitä, mitä hän kaipaa. Siksi kuuntelen.

4. Kohtelen häntä hellästi

Vaimoni ei koskaan kuule tylyä äänensävyä minulta. Hänen ei myöskään tarvitse huolehtia, että olisin uhkaava. Rakastan häntä niin paljon, etten halua kuin olla hellä hänelle. Kun olemme eri mieltä, en anna tunteideni johdatella puheitani tai tekojani. Sen sijaan muistan kuinka paljon hän merkitsee minulle ja kohtelen häntä suloisesti.

5. Käytän ystävällisiä sanoja

Kauniiden sanojen käyttäminen on verbaalinen osoitus hellyydestä. Kun puhun vaimolleni, käytän paljon sanaa kiitos. Hän saa paljon enemmän sanallista kunnioitusta kuin kukaan muu elämässäni. Varmistan, että hän kuulee, kuinka paljon hänen tekonsa merkitsevät minulle.

6. Kehun häntä

Kun hän kokeilee uutta asua tai kampausta, huomaan sen ja kehun häntä sen vuoksi. Kun olemme ystäviemme seurassa, kerron hienoista asioista, joita vaimoni tekee. Rakastan sitä, kuinka hän maalaa, jaksaa lähteä lenkille säässä kuin säässä ja kuinka paljon hän välittää muista ihmisistä.

7. Otan vastuuta

Tietyt asiat kuten roskien vienti, nurmikon leikkaaminen ja pienet korjaustyöt ovat minun vastuullani kotona. Kun se on minun työni, teen sen. Olen hieman hidas, mutta se tulee silti tehtyä. En halua laittaa mitään ylimääräistä taakkaa hänelle.

8. Kysyn hänen mielipidettään

Kun minulla on vaikeita päätöksiä tehtävänä, kysyn hänen mielipidettään. Hän on älykäs, tarkkanäköinen ja tietoinen toisten tunteista. Hänen neuvonsa on aina arvokas.

9. Kannustan häntä unelmissaan

Vaimoni viime syntymäpäivänä annoin hänelle lahjakortin paikalliseen taidekauppaan. Hän rakastaa maalaamista ja tämä antaa hänelle mahdollisuuden ostaa tarvikkeita ja käydä enemmän kursseilla. Haluan hänen seuraavan unelmiaan, joten tuen häntä käytännöllisellä tavalla.

10. Kerron, että rakastan häntä

Jokainen päivä, monta kertaa päivässä, kerron vaimolleni, että rakastan häntä. Se ei menetä koskaan voimaansa ja olen aina vilpitön. Hän tekee myös saman minulle. Haluan, että hän tietää, että rakastan häntä kaikkein eniten.


Lue myös: Miehet, huomio! Hämmentävät asiat, jotka saavat naiset kuumiksi

Lähde: Mind Body Green

Kilpailut

Uusimmat