Kuva: Fotolia

Naisen on helpointa saada orgasmi yhtenä päivänä kuussa!

17.11.2015 09:15 - Senni Loikala

Kuukautiskierron ja seksuaalisen halukkuuden välisistä yhteyksistä on saatu uutta tietoa.

Hedelmöittymisestä haaveilevat naiset seuraavat usein kuukautiskiertonsa eri vaiheita. Monet lataavat älypuhelimiinsa applikaatioita, jotka auttavat paikantamaan parhaat hetket tulla raskaaksi.

Yksi kyseisenlaisista sovelluksista on suosittu Glow, joka on auttanut parissa vuodessa 150 000 naista tulemaan raskaaksi. Sovellus on seurannut yli 88 000 pariskunnan intiimielämää. Käyttäjät ovat kertoneet tietoja yhteensä yli 7,6 miljoonasta yhdynnästä. Sovelluksella on käytössään myös tiedot 47 miljoonasta naisten kuukautiskierrosta. Lisäksi se seuraa käyttäjiensä mielialoja sekä seksin laatua ja säännöllisyyttä.

Näin ollen sovelluksella on käytössään valtava määrä tietoa, jota on hyödynnetty tutkimuksessa.Siinä selvitettiin kiinnostavia seikkoja naisten kuukautiskierrosta ja seksuaalisesta halukkuudesta.

Käyttäjien tiedoista selvisi, että...

1) Naisten seksuaalisen halukkuuden määrä riippuu kuukautiskierron vaiheesta. Kierron laskeminen käynnistyy heti, kun kuukautiset alkavat. Kaikista vähiten naisia kiinnostaa seksin harrastaminen kierron 1-5 päivien kohdalla.

2) Koska kuukautiset yleensä syövät naisilta energiaa, petipuuhat eivät yleensä vedä naisia puoleensa edes vielä seuraavana viikkona kuukautisten loppumisesta.

3) Suhteessa olevat naiset aloittavat seksin harrastamisen kierron 12. päivän kohdalla.

4) Naiset harrastavat eniten seksiä kuukautiskierron 12-14 päivien kohdalla. Kyseistä aikaväliä tutkijat kutsuvat ”seksipiikiksi”.

5) Naiset tuntevat olonsa kaikista seksikkäimmäksi kierron päivien 13-14 kohdalla. Tällöin seksi ei kuitenkaan ole vielä niin tyydyttävää, kuin mitä se tulee myöhemmin olemaan.

6) Naiset tuntevat itsensä kaikista onnellisimmaksi kierron päivien 15 ja 16 kohdalla. Tuona aikana he myös harrastavat paljon seksiä.

7) Naiset nauttivat seksistä kaikista eniten kuukautiskierron viimeisenä, eli 30. päivänä. Tutkijat nimesivät tuon päivän ”orgasmipiikiksi”, mikä viittaa kaikista suurimpaan todennäköisyyteen laueta.


LUE MYÖS: Tyydyttävän seksielämän salaisuus selvitettiin

Lähde: Independent

Kilpailut

Uusimmat