Kuva: Fotolia

Oletko ihastumassa uuteen ihmiseen? Kysy itseltäsi ensin kolme asiaa

01.12.2015 19:45 - Emma Ylistalo

Etsitkö ihmistä, jonka kanssa voit jakaa elämäsi? Kannattaa varmistaa muutama asia ennen suhteeseen heittäytymistä. 

Uusien ihmisten tapaileminen ja treffeillä käyminen on ihanaa, mutta toisinaan myös väsyttävää. Mistä voi tietää onko toinen ihminen se oikea ja kannattaako suhteeseen panostaa? Lue alta kysymykset, jotka kannattaa selvittää jo tapailun alkuvaiheessa.

1. Onko teillä samat arvot?

Elämänmittaiset suhteet eivät rakennu samanlaisen musiikkimaun ympärille, vaan syvempien arvojen on oltava samanlaiset. Niinpä kannattaa heti alussa selvittää, ovatko arvonne samansuuntaiset. Suuria ja tärkeitä kysymyksiä ovat esimerkiksi lastenhankintaan ja vanhemmuuteen liittyvät asiat. Kannattaa myös kysyä mahdolliselta tulevalta kumppaniltaan, onko ura tällä hetkellä hänen elämänsä tärkein asia, vai haaveileeko hän ennemmin perhe-elämästä.

Mieti siis, mikä on sinulle itsellesi tärkeintä tämänhetkisessä elämässäsi, ja katso vastaako mahdollisen kumppanin ajatusmaailma omaasi. Toinen osapuoli myös luultavasti vastaa mielellään näihin kysymyksiin, jos hänkin on etsimässä elämänkumppania.

2. Kiinnostaako kumpaakin yhteinen tulevaisuus?

Tapailun alkuvaiheessa kannattaa kiinnittää huomiota siihen, pystyykö kuvittelemaan yhteistä tulevaisuutta. Jos päädyt sänkyyn uuden tuttavuuden kanssa, mieti mitä tunteita se sinussa aiheuttaa. Jos yhteisen yön jälkeen et kadu, se on luultavasti vain syventänyt suhdettanne. Käytä muutenkin seksiä osoittamaan kiintymystäsi, yhteyttä tai rakkautta toiseen ihmiseen, jos haluat kestävän suhteen.

3. Tiedättekö kumpikin missä mennään?

Sen sijaan, että analysoisit ystäviesi kanssa, mitä unelmiesi kumppani tarkoittaa jokaisella viestillään, kysy. Avoimella keskustelulla olette molemmat selvillä siitä, mitä toinen ajattelee suhteesta. Näin vältytte ikäviltä yllätyksiltä tai voitte sitoutua toisiinne, jos molemmista siltä tuntuu.


Lue myös: Vedätkö magneetin lailla kurjia miehiä puoleesi? 7 asiaa paljastavat sen

Lähde: Your Tango

Kilpailut

Uusimmat