Kuva: Fotolia

Rakkaushoroskooppi 2016: Lue, mitä ensi vuonna tapahtuu

11.12.2015 11:45 - Eeva Rajala

Kuumia suukkoja, ihana uusi suhde vai kenties entistä syvempi yhteys itsesi kanssa. Lue, mitä uusi vuosi tuo sinulle tullessaan.

Avioeroneuvoja, elämäntaitovalmentaja ja astrologiaan perehtynyt Lee Sears on tehnyt horoskoopin ensi vuodelle. Horoskoopissa käydään läpi erityisesti parisuhdeasioita, mutta myös miten työ- ja raha-asiat hoituvat. Lue, mitä vuosi 2016 sinulle tuo tullessaan:

Kauris 22.12. – 19.1.

Ensi vuosi on sinulle suurta henkilökohtaista muutoksen aikaa. Muutos liittyy siihen, että löydät pitkään kateissa olleen sisäisen voimasi. Ensi vuosi on sinulle hyvää aikaa julkaista jotain, puhua julkisesti, markkinoida itseäsi ja matkustella. Pidä hauskaa tutkiessasi ideoiden maailmaa ja maailmaa ylipäänsä. Ymmärrät myös koko ajan paremmin sydämesi ääntä ja sitä, että sydämesi on kuin kotisi. Kenet siis kutsut sisälle?

Vesimies 20.1. – 19.2.

Sinulle on luvassa hyvä vuosi taloudellisesti. Makuuhuoneen puolellakin on toimintaa. Jos olet eroamassa, nyt ei ole hyvä hetki aloittaa suurta sotaa tulevan ex-puolisosi kanssa esimerkiksi raha-asioista. Tähdet näyttävät kuitenkin tuovan sinulle juuri oikeaa apua hädän hetkellä. Saatat kärsiä hieman ystävien puutteesta, joten kannattaa tehdä suunnitelma, millä saisit kasvatettua sosiaalista piiriäsi. Otat tulevaisuutesi vakavasti, joten sinulla todennäköisesti on jo tai kannattaisi olla A- ja B-suunnitelman lisäksi C-suunnitelma valmiina, kaiken varalta.

Kalat 20.2. – 20.3.

Ensi vuosi korostaa luovuuttasi ja henkisyyttäsi. Saatat löytää oman kutsumusammattisi uudelleen. On aika levittää siivet ja päästää muut ihmiset ja uusia ihmisiä takaisin elämääsi. Vuosi 2016 on sinulle suuri rakkauden vuosi, sillä on suuri todennäköisyys, että löydät juuri sen oikean. Jos olet juuri eroamassa, ensi vuosi opettaa sinulle paljon itsestäsi ja omista vahvuuksistasi.

Oinas 21.3. – 20.4.

Sinulla on käynnissä seitsemänvuotinen oman itsensä uudelleen löytämisen kausi. Ajattele menneitä kolmea vuotta ja mieti, miten pitkälle olet jo tullut. Sinua ympäröivät rakkaat ovat sinusta hyvin ylpeitä. Vältä kuitenkin ottamasta liikaa haasteita tai tehtäviä itsellesi. Sinulla on tapana aikatauluttaa kalenterisi liian täyteen. Pidä erityistä huolta terveydestäsi. Rakkaus ehtii tulla.

Härkä 21.4. – 20.5.

Sinun pitäisi rakastaa elämää tällä hetkellä. Jos et rakasta, olet kenties liian kiireinen töiden tai arjen askareiden keskellä. Ota vuosi 2016 rentoutumisen vuotena. Mielesi ja tunteesi saattavat hyppiä ties minne, joten rauhallinen meditaatioharjoitus voisi olla täydellinen ratkaisu. Muista myös, että avun pyytäminen ei ole merkki heikkoudesta vaan vahvuudesta.

Kaksoset 21.5. – 21.6.

Ensi vuosi on sinulle hyvä vuosi mennä naimisiin. Samalla vuosi 2016 toimii hyvänä vuotena muutenkin rakentaa muitakin ihmissuhteita paremmiksi. Jos olet käymässä eroa läpi, ajattele asiaa vain käytännön kautta. Raha-asioissa pysy suunnitelmassa. Jos suhde-elämässä käyt läpi vaikeita aikoja, työelämässä näyttää hyvältä.

Rapu 22.6. – 22.7.

Rakkauselämäsi vie sinua edelleen syvemmälle oman henkilökohtaisen muutoksesi sisälle. Parisuhdetilanteesi saattaa muuttua radikaalistikin. Jotkut ravut löytävät ensi vuonna elämänsä rakkauden, jotkut eroavat. Mikään epävakaa ei kestä. Sinun pitää kysyä itseltäsi, mikä sinulle on oikein, mitä oikeasti haluat rakkaudelta tai töiltä? Työstä kommunikaatiotaitojasi, matkustele ja pysy kiinni sosiaalisessa elämässä.

Leijona 23.7. – 22.8.

Tuleva vuosi tuo sinulle rahaa. Vuosi 2016 on sinulle hyvää aikaa parantaa talouttasi ja rakentaa uraasi. Saatat keskittyä ensi vuonna sekä töihin että harrastuksiisi. Joillekin Leijonille vuosi on hyvä mennä naimisiin. Suhde voi kääntyä vakavampaan suuntaan. Saatat myös huomata, ettei sinulla ole aikaa tai energiaa aloittaa kevytmielisiä suhteita. Sinä joko haluat todellista rakkautta tai et yhtään mitään.

Neitsyt 23.8. – 22.9.

Neitsyt on vuoden 2016 hyvänonnen horoskooppimerkki. Työelämässäsi sinulle on tulossa palkintoja. Älä kuitenkaan hautaudu vain töiden alle ensi vuonna, vaan muista myös vaalia rakkaitasi - ystäviä ja mahdollista parisuhdetta. Työskentelet usein liikaa, joten pidä huolta, että käyt ulkona ja sinulla on omaa aikaa. Tosin näyttää siltä, että kotielämäsi kaipaa myös huomiota. Kotona enemmän huomiota saattaa kaivata perhe tai sitten itse asunto.

Vaaka 23.9. – 22.10.

Kumppanisi saattaa jatkaa epävakaata käyttäytymistään. Näyttää siltä, että elämässäsi on runsaasti ihmisiä, joiden käyttäytymistä ja toimintaa et pysty ennustamaan. Löydä henkinen elämäsi, sillä se kukoistaa, jos vain annat sen kukoistaa. Tämä rikastuttaa elämääsi enemmän kuin materialistiset asiat. Saatat olla elämäntilanteessa, jossa terveyden tarkkailu on tärkeätä.

Skorpioni 23.10. – 22.11.

Ensi vuosi tarkoittaa sinulle työntekoa. Työn tekeminen voi olla opettamista tai toisten mentorointia. Oletko yrittänyt viime vuosina kohota työelämässä seuraavalle tasolle? Vuosi 2016 on hyvää aikaa pyrkiä tähän. Opit ensi vuonna pitämään myös parempaa huolta raha-asioista, sillä löydät itsekurisi uudelleen. Kotona elämä tai oma parisuhde-elämäsi on hiljalleen muuttumassa. Kannattaa kysyä itseltäsi, mitä oikeasti haluat ja mikä tuntuu oikealta.

Jousimies 23.11. – 22.12.

Ensi vuosi on uuden oppimisen ja myös opettamisen aikaa. Vuosi 2016 haastaa sinut muuttumaan pelotta. Saatat olla johtoasemassa tai olet ainakin valmiina sellaiseen. Elämässäsi rakkaus jatkaa vuoristoratamaista liikettään, mutta pidä tiukasti kiinni. Saatat tuntea, että koko elämäsi on ollut kuin kuoppainen tie. Muista kuitenkin, että tasainen matka olisi vain saanut sinut kyllästymään.


Lue myös: Mikä on ärsyttävin luonteenpiirteesi? Katso, mitä horoskooppisi paljastaa sinusta

Lähde: Divorced Moms

Kilpailut

Uusimmat