Kuva: Fotolia

Video paljastaa: Mitä miehet oikeasti ajattelevat kondomin käytöstä?

25.10.2015 12:15 - Mika Parikka

Naisilla saattaa olla vääristynyt kuva siitä, mitä mieltä miehet ovat kondomin käytöstä. 

Durex on yksi maailman suurimpia kondomivalmistajia. Se on pelkästään Yhdysvalloissa toiseksi myydyin kondomimerkki. Sillä on 17  tehdasta, joissa valmistetaan vuosittain jopa miljardi kondomia. Nyt Durex on tehnyt videon, jolla halutaan kumota naisten mielikuvia siitä, että miehet vierastaisivat kondomin käyttöä.

Videolla naiset istuvat toisessa huoneessa ja miehet toisessa. He eivät tiedä toisistaan mitään. Naiset puhuvat keskenään siitä, miltä kondomin ehdottaminen miehelle tuntuu. Jotkut heistä ovat jopa sitä mieltä, että mies saattaa suuttua tai loukkaantua, jos hänelle ehdottaa kondomin käyttöä. Yhtäkkiä naisille avataan ikkuna miesten huoneeseen, jolloin he pääsevät näkemään ja kuulemaan mitä miehet aiheesta juttelevat. Miehet eivät ole ikkunasta tietoisia, sillä heille se näyttäytyy vain peilinä.

Miesten kommentit yllättävät naiset täysin:

- Jos nainen ehdottaa kondomia, minusta tuntuu, että hän on jutussa yhtä täysillä mukana kuin itse olen, yksi miehistä linjaa.

- Jos nainen kysyy, onko minulla kondomia, se on suuri plussa hänelle, toinen veistelee.

Paljastuksien jälkeen naiset olivat tyytyväisiä. On hieman hämmentävää, että joku edes empii pyytää kondomin käyttöä, sillä sen pitäisi olla itsestäänselvyys. Vaikea sanoa, onko video käsikirjoitettu vai aito piilokamera, mutta ainakin sillä on sanoma: käytä kondomia, äläkä epäröi pyytää partneriasi käyttämään sitä.

Katso video alta:


Lue myös: Kondomit jäävät pian historiaan? Suihkutettava ehkäisylateksi kietoutuu peniksen ympärille

Kilpailut

Uusimmat