Yksi asia tekee seksistä parempaa - lisää ohjeiden avulla suhteeseesi

11.04.2016 23:15 - Emma Ylistalo

Parisuhdeterapeutti kertoo avaimet hyvään seksielämään.

Mind Body Green -sivustolla parisuhdeterapeutti Jeff Kane kertoi miten hän ja hänen vaimonsa ovat saaneet ylläpidettyä hyvää seksielämää 21 avioliittovuoden ajan. Kanen mukaan tärkeintä hyvän seksielämän ylläpitämisessä on kommunikaatio.

Hän listasi kirjoittamassaan artikkelissa asioita, jotka lisäämään seksiin liittyvää puhetta. Lue alta asiat, joita hyvän seksielämän omaavat pariskunnat tekevät.

1. He kertovat toisilleen toiveensa

Pariskunnat, jotka nauttivat hyvästä seksuaalisesta yhteydestä kertovat toisilleen, mitä he haluavat. He ovat selkeitä ja yksityiskohtaisia asioissa, jotka saavat heidät kiihottumaan.

2. He ottavat vastaan myös parannusehdotuksia

On myös tärkeää kertoa kumppanilleen, jos jokin asia ei ole miellyttänyt. Voit esimerkiksi kysyä kumppaniltasi: Mitkä asiat eilisiltaisessa toimivat ja mitkä taas kaipaisivat muutosta? Myös kritiikki tulee ottaa vastaan loukkantumatta. Muistakaa, että kommunikaation tarkoituksena on saada seksielämänne kukoistamaan.

3. He eivät pelaa pelejä

Upean seksielämän omaavat pariskunnat eivät myöskään pelaa pelejä tai manipuloi. Se, että vietätte yhteistä treffi-iltaa ei tarkoita automaattisesti, että ilta päättyy vällyjen väliin. Muista kertoa odotuksistasi ja jätä myös tilaa uusille vaihtoehdoille. 

4. He eivät lopeta kyselemistä

Kysymysten kysyminen on myös tärkeää, sillä on turhaa olettaa tietävänsä vastausta kaikkeen. Esitä kysymykset, kun ne tuntuvat sinusta luontevimmilta. Jos haluat, voit esimerkiksi kesken seksin kysyä tuntuuko tämä sinusta hyvältä?

5. He kokeilevat uusia asioita

Yksi tärkeä asia on myös uusien asioiden kokeileminen, sillä se pitää rakkauselämnne virkeänä. Uudet asennot tai taustalla soiva musiikki voi tuoda lisämaustetta seksielämäänne. Olkaa avoimia fantasioistanne ja muistakaa tuoda mielikuvitusta makuuhuoneen puolelle. 

Lähde: Mind Body Green

Lue myös: Tutkijat selvittivät parhaat asennot naisen orgasmiin – kaksi ylitse muiden

Kilpailut

Uusimmat