Kuva: Fotolia

Mitä menestyvät ihmiset syövät aamupalaksi? Katso lista ja ota opiksi

30.10.2015 21:45 - Pauliina Jokinen

Voiko aamun aloituksella olla merkitystä menestykseen?

Se, miten käytät aamun ensimmäiset tunnit hyväksesi määrittää usein pitkälti sen, minkälainen loppupäivästäsi muodostuu.

Tehokkaasti käyteyt aamun ensimmäiset hetket takaavatkin myös tehokkaan loppupäivän. Sen on ovat ymmärtäneet myös maailmalla menestyneet suuryritysten toimitusjohtajat, joista useat suuntaavat esimerkiksi urheilemaan heti herättyään.

Katso, miten aloillaan menestyneet yhdysvaltalaisjohtajat aloittavat aamunsa:

Richard Branson, Virgin Groupin perustaja

Branson syö aamupalaksi hedelmiä ja mysliä. Hän jättää makuuhuoneen verhot auki ja herää luonnonvaloon. Branson kuntoilee heti herättyään.

Jack Dorsey, Twitterin perustaja

Dorsey syö aamuisin kaksi keitettyä kananmunaa soijakastikkeen kanssa. Mies herää aamuisin kello 5.30, minkä jälkeen hän meditoi ja käy kymmenen kilometrin lenkillä.

Katherine Power, Clique Median toimitusjohtaja

Power syö aamuisin kananmunaleivän ja avocadoa. Aamupalan jälkeen hän suuntaa kuntosalille.

Mark Zuckerberg, Facebookin perustaja

Zuckerbeg on kertonut, ettei hän halua käyttä aikaa aamuisin "tyhmiin päätöksiin", vaan syö mitä jääkaapista sattuu milloinkin löytymään. Zuckerberg pukeutuu päivittäin samanlaisiin vaatteisiin ajan säästämiseksi.

Cheryl Bacheleder, Popyes Lousiana Kitchen -ravintolaketjun perustaja

Bacheledar syö aamuisin lautasellisen puuroa. Matkuestaessaan hän valitsee lautaselleen munakokkelia, rapeaksi paistettua pekonia ja ruisleipää. Bacehleder aloittaa aamunsa inspiroivalla musiikilla.


Lue myös: Laihdu helposti: Syö aamupalaksi vanukasta ja herkkuja

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat