Nainen kertoi tarinansa: Lähes 40 vuotta ilman orgasmia – yksi keino auttoi

29.09.2015 20:15 - Pauliina Jokinen

Orgasmin saaminen voi olla monelle naiselle vaikeaa.

45-vuotias nainen kertoi tarinansa Women’s Health -lehdelle. Yhdysvaltalaisnaisen tarina vakuuttaa, että oman seksielämän parantaminen on mahdollista, mutta saattaa vaatia paljon töitä ja sitkeyttä. Itseensä tutustuminen oli kuitenkin avain, jolla nainen löysi ilon seksiin.

"Olin 19-vuotias, kun menetin neitsyyteni. Se oli ensimmäinen kerta meille molemmille ja jälkeen päin meitin vain: ”Oliko tämä seksiä? Olipa pettymys”. Valitettavasti asiat eivät parantuneet kovinkaan ollessasi kaksi- ja kolmekymppinen.

Minulla oli muutamia suhteita ja yhden miehen kanssa harrastin seksiäkin. Suhteet muuttuivat kuitenkin pian vain vierekkäin nukkumiseksi ja ajattelin, etten enää jaksa tällaisia suhteita. Päätin odottaa seuraavaa seksikertaa, kunnes menen naimisiin."

Nainen kertoo menneensä naimisiin elämänsä rakkauden kanssa, mutta sekään ei tuonut automaattista nautintoa seksiin.

"Avioiduin ollessani 36-vuotias. Menimme mieheni kanssa parisuhdeterapiaan ja yksi tavoitteistamme oli harrastaa seksiä kolme kertaa viikossa. Kahden ja puolen vuoden jälkeen olin oppinut nauttimaan intiimeistä hetkistämme ja pelleilystä, vaikka tiesinkin, etten saa orgasmia.

Mieheni kysyi usein minulta, mitä haluaisin tai mistä pidin, mutta minulle seksi oli yksi askare, joita päiväni olivat täynnä. Ajattelin kuitenkin usein, että sen on oltava paljon enemmänkin – miksi ihmiset muuten kohkaisivat siitä niin paljon."

Nainen kertoi, ettei halunnut luovuttaa, vaikka perhe-elämä olikin välillä viedä mennessään.

"Menin gynekologille, joka ehdotti, että tutustuin itseeni paremmin ja masturboisin. Myös testosteronitasoni olivat poikkeuksellsien matalalla ja minun piti saada elimistöni kiinnostumaan seksistä enemmän. Otin neuvosta vaarin ja aloin katselemaan romanttisia pornoelokuvia.

Mieheni tuki minua projektissani, mutta pienten lasten vanhempina aika oli kortilla ja yhteiset intiimit hetkemme olivat vähässä. Mieheni kyllä muistutti, jos emme olleet harrasteet seksiä yli viikkoon.

Lopulta päätin ostaa vibraattorin ja sain testosteronihoitoja. Eikä mennyt kauaakaan, kun sain ensimmäisen orgasmini. Olimme mieheni kanssa sängyssä ja ainoa ajatus, joka pyäri päässäni oli: ”Nyt ymmärrän, mistä olen jäänyt paitsi."

Tarinan jakaminen kannustaa muitakin naisia tutustumaan itseensä paremmin, jotta myös seksin ilo löytyisi, eikä se tuntuisi vain pakolliselta pahalta. Nainen kertoo yrittäneensä kehottaa myös ystäviään viettämään aikaa itsensä kanssa.

"Orgasmin yrittäminen 23 vuoden ajan on kuin yrittäisi selittää jollekin, kuinka hyvää suklaa on. Voit kuvailla sitä, mutta jos et syö sitä itse, et voi todella tietää. Olen niin onnellinen, että sain vihdoin itse kokea tämän."


Lue myös: Vältä sudenkuopat: 10 asiaa, joista naiset eivät pidä sängyssä

Lähde: Women's Health

Kilpailut

Uusimmat