Kuva: Fotolia

Tee itsestäsi onnellisempi - osallistu kymmenen päivän yksinkertaiseen haasteeseen

29.12.2015 12:15 - Rea Tallgren

Joskus elämä tuntuu harmaalta ja uomiaan tylsästi mukailevalta. Tuolloin avun saattaa saada aivan pienin, helpoin keinoinkin.

Aplus-sivusto kertoo helposta tavasta saada elämäänsä lisättyä onnellisuuden- ja kiitollisuudentunnetta. Kymmenen päivän haaste saa ihmisen ymmärtämään, mitä kaikkea hänellä on ja mistä kaikesta hän voisi päivittäin olla onnellinen. Haaste on helppo toteuttaa. Ainoa, mitä se vaatii, on silmien auki pitäminen ja omien tunteiden tunnusteleminen, kenties hieman tavallista tarkemmin tosin.

Haasteen aikana ylös tulisi päivän mittaan kirjoittaa sellaisia asioita, joista tulee iloiseksi tai kiitollisiksi. Kyseessä voivat olla aivan pienetkin asiat, kuten auringonpilkahdus pilven takaa, tai lapsen nauru. Onnenhetket voivat alkaa heti aamusta, kun kumppani kiertää kätensä ympärillesi tai kun suihkustasi valuu päällesi juuri oikeanlämpöistä vettä.

Haaste auttaa ymmärtämään, kuinka monenlaisia, pieniäkin onnenaiheita elämässä on päivittäin. Listan seikkoihin voi myös palata milloin vain tulevaisuudessakin, kun tuntee olevansa allapäin.
Vinkki: Kaunis vihko ja huolellinen käsiala saattavat tehdä projektista entistä nautinnollisemman.

Lue myös: Miehen vaimolleen antama huomio ihastuttaa - tekee hänet onnelliseksi kymmenen tavan avulla
Lähde: Aplus

Kilpailut

Uusimmat