Millaisia pariutumisohjeita eläimet antaisivat ihmisille? Neljä hauskaa neuvoa

16.06.2014 16:35 - Senni Loikala

Jos eläimet pystyisivät neuvomaan ihmisiä monesti niin mutkikkaissa suhdekiemuroissa, olisi niillä erinomaisia vinkkejä annettavanaan.

Luonnossa naaraan ja uroksen pariutumisessa vallitsee omat lainalaisuutensa. Niihin verrattuna ihmiset tekevät asioista joskus liiankin mutkikkaita. Lue alta asiat, joista voisimme ottaa eläimiltä opiksi etsiessämme sopivaa kumppania.

Hanhet: Ole valikoiva

Mikäli hanhet pääsisivät ääneen, saattaisivat ne kehoittaa ihmisiä olemaan valikoivia sopivaa kumppania etsiessä. Hanhet nimittäin itse ovat useiden lajitoveriensa kanssa ennen kuin löytävät Sen Oikean, mikäli The Times of India -lehteä on uskominen. Ihmistenkään ei kannata jumahtaa onnettomaan suhteeseen.

Kaikki eläimet: Hyväksy epätäydellisyytesi

Kaikilta eläimiltä voisimme oppia olemaan omia itsejämme, virheineen päivineen. Eläimet eivät pysty käyttämään kuvankäsittelyohjelmia peittääkseen valokuvissa takkuja turkeistaan tai värjäymiä hampaistaan. Silti useimmat karvapallot herättävät sympatiamme ja syynä monesti onkin niiden aitous.

Kanat: Teot puhuvat

Kukkojen ja kanojen elämästä voimme oppia, että teot todella merkitsevät. Kun kukot kiekuvat, saapuvat kanoja paikalle. Koska kukot kuitenkin ovat taipuvaisia liioittelemaan kiekumisensa syitä, tepastelevat kanat tiehensä, mikäli kukolla ei ole tarjota kanalle muuta kuin rinnanröyhistelyä.

Kaikki eläimet: Näytä tunteesi

Monesti miehet ja naiset pelkäävät näyttää kiinnostuksensa toisilleen. Ujouteen kaatuukin moni orastava rakkaustarina. Eläimiltä voimme oppia, että toisen viehätysvoimalle kannattaa antautua täysillä. Monet eläimet eivät nimittäin pariudu, jos eivät saa toiselta selvästi vihreää valoa. Tällöin he jatkavat matkaansa sellaisen luokse, jonka kanssa voi aloittaa lähemmän tuttavuuden.

Uutisoimme aiemmin, että ihmisiltä ja koirilta löytyy sama rakkaushormoni. Pääset juttuun tästä.

Lähde: The Times of India

Kilpailut

Uusimmat