Kuva: fotolia

Ravintolapäivä muuttaa konseptiaan - ei enää neljästi vuodessa

18.05.2016 13:15 - Pauliina Jokinen

Viisi vuotta sitten alkunsa saanut Ravintolapäivä on jatkossa erilainen.

Ensimmäinen Ravintolapäivä näki päivänvalon 21.5.2011. Ravintolapäivinä kuka tahansa on voinut pistää oman ravintolan, kahvilan tai esimerkiksi hot-dog-kojun pystyyn haluamaansa paikkaan. Viiden vuoden aikana tapahtumaan on ottanut osaa 26 000 erilaista ravintolaa. Ravintolapäivä on levinnyt peräti 75 maahan.

Nyt konsepti on tullut tiensä päähän, eikä ravintolapäivää enää jatkossa vietetä neljästi vuodessa, kuten tähän asti on tapahtunut.

Ravintolapäivä ilmoitti muutoksesta keskiviikkona Facebook-tilillään. Jatkossa pop-up-ravintoloiden päivä on "joka päivä".

"Halusimme näyttää, että pop-up-ravintolan avaaminen on mahdollista, minne tahansa, milloin tahansa," ravintolapäivän perustaja Timo Santala perustelee muutosta.

"Kaikki Ravintolapäivän ravintolat on mahdollista toteuttaa minä päivänä tahansa. Siksi tästä lähtien jokainen päivä on Ravintolapäivä."

Tulevaisuudessa Ravintolapäivän syntymäpäiviä vietetään kerran vuodessa. Jokaisen vuoden toukokuussa juhlittavat syntymäpäivät ovat tuolloin "perinteisiä" Ravintolapäiviä.

Jatkossa pop-up-ravintolat löytyvät karttasovelluksesta, jonka Ravintolapäivä julkaisee tulevan lauantain jälkeen.

Lue myös: Herkullisen kesäisessä keitossa ei ole lähes lainkaan kaloreita - ota ohje talteen

Kilpailut

Uusimmat