Kuva: Fotolia

Onko asunnossa murhattu joku tai tehty raaka rikos? Uutuuspalvelu kertoo sen amerikkalaisille

02.11.2016 13:15 - Mika Parikka

Jotta ihmiset voisivat välttää klassisen kauhuelokuvan juonen, on nettiin tehty palvelu, josta pohjois-amerikkalaiset voivat tarkistaa oman kotinsa murhahistorian.

Päähenkilö muuttaa yksin tai perheineen taloon, jossa alkaa yhtäkkiä tapahtumaan kummia. Käy ilmi, että talossa on aikoinaan murhattu ihminen, joka nyt kummittelee ja listii yksi toisensa jälkeen talossa asuvia asukkaita kostaakseen kokemansa vääryyden. Kuulostaako tutulta? Tämän tyyppinen tarina on klassista kauhuelokuva-tavaraa. 

Kanadalainen nettisivu housecreep.com on palvelu, joka kertoo onko ihmisten kodeissa kenties tapettu joku, tehty itsemurha tai onko siellä raportoitu olevan yliluonnollisia tapahtumia. Sivusto toimii joukkorahoituksen voimin, joten palvelu vasta rakentuu hiljalleen.

Ideahan on itsessään kuitenkin loistava. Kuolemien lisäksi sivusto kertoo, jos lähistölläsi on vaikkapa metamfetamiinin valmistukseen tarkoitettu laboratorio. Vaikka palvelu toimiikin tällä hetkellä vasta Pohjois-Amerikassa, on sillä potentiaalia levitä ympäri maailman.

Kenties voit siis tulevaisuudessa tarkastaa, onko omassa kodissasi tapahtunut pimeitä asioita. Kiinteistövälittäjiä keksintö saattaa tosin ärsyttää. 

Lue myös: Pelottavimmat kummitustalot ympäri maailmaa kuvattiin - hyytävät tarinat saavat ihon kananlihalle

Lue myös: Parempi jättää välistä: 10 vaarallisinta kaupunkia maailmassa

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat