Kuva: AOP

Älytöntä! Todella hoikalta näyttävä mallikaunotar luokitellaan plusmalliksi - katso

07.06.2017 18:45 - Rea Tallgren / rea.tallgren@bauermedia.fi

Mallikaunotar Robyn Lawley itse sanoo, että on ymmärrettävää, että hän näyttää muita malleja isommalta, koska muut mallit "näännyttävät itseään" työnsä takia.

Robyn Lawley, 27, on menestynyt mallikaunotar ja oman kehonsa hyväksymisestä aktiivisesti puhuva nainen. Hänen uransa on ollut menestysekäs; hän on muun muassa poseerannut Voguessa. Lisäksi Lawley on kaunistanut kulttilehti Sports Illustratedin sivuja. Nainen sai kunnian olla lehteen päässyt, ensimmäinen pluskokoiseksi mielletty malli. 

Kun Lawleyn kuvia katsoo, tuntuu uskomattomalta, että hänet mielletään pluskokoiseksi. Lawleyn luokittelu isompikokoiseksi todistaa, että mallimaailman kriteerit ovat todella armottomat. 

- No, jos seison tavallisten mallien vieressä, olen heitä kaksi kertaa isompi, joten silloin on helppo sanoa, että olen pluskokoinen, Lawley kertoi haastattelussa viime vuonna. 

Hänen mukaansa on kuitenkin selvää se, että hän pystyy elämään erilaista elämää kuin monet ei plus-kokoiseksi määriteltävät mallit. 

- Heistä todella moni näännyttää itsensä nälkään, Lawley totesi haastattelussa ykskantaan. 

Kun Lawley odotti esikoistaan vuonna 2014, hän puhui rehellisesti pelostaan lihoa ja menettää työnsä. Nainen paljasti jopa harkinneensa aborttia, koska pelkäsi niin paljon raskauden tuomio muutoksia vartalossaan ja sitä, miten ne vaikuttaisivat hänen työmahdollisuuksiinsa. 

Katso yhden lapsen äidin kuvia alta. 

Lue myös: Huippumallin hätkähdyttävä meikki herätti huomiota - kokeilisitko baariin?

Lue myös: Upeat plussakoon mallit valtaavat muotimaailmaa - katso kuvat

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat