Plus-malli jakoi itsestään paljastavia kuvia photoshopilla ja ilman - katso kuvaparit

01.02.2018 16:15 - Iiro Myllymäki

La'Tecia Thomas muistuttaa, että mediassa nähtävät kuvat eivät ole koko totuus.

Ei ole mikään salaisuus, että mallien kuvia käsitellään rankalla kädellä ennen kuin ne menevät julkaisuun. Photoshoppaamista kohtaavat kaikenkokoiset mallit, minkä osoittaa plus-malli La’Tecia Thomasin, 26, Instagram-päivitys.

Thomas on jakanut Instagramissa itsestään kaksi kuvaparia, joissa vasemmalla näkyy muokattu kuva ja oikealla muokkaamaton. Ero kuvien välillä on huomattava.

”Mitä näet netissä tai mediassa ei ole aina koko totuus. En halua tällä syytellä ketään, vaan enemmänkin muistuttaa, että itseään ei kannata verrata muihin. Tässä tapauksessa en edes voi verrata itseäni itseeni”, nainen kirjoittaa.

Voit katsoa naisen kuvaparit alta:

Thomas kirjoittaa pitävänsä kehonsa epätäydellisyyksiä kauniina, mutta hänellä ei ole määräysvaltaa siihen, miten hänestä otettuja kuvia käsitellään. Hän kuitenkin haluaa sosiaalisessa mediassa näyttää itsensä mahdollisimman rehellisessä valossa.

Mielestäni molemmat kuvat ovat kauniita, mutta haluan, että suhtaudutte itseenne realistisesti. Teidän ei tarvitse näyttää tietynnäköiseltä ollaksenne arvostettuja”, Thomas kirjoittaa.

Naisen rehellinen päivitys on saanut ylistävän vastaanoton Instagramissa. Päivityksestä on tykätty yli 60 000 kertaa, ja kommenteissa naisen rehellisyyttä ja ulkonäköä kehutaan vuolaasti.

Lue myös: Onko pahempaa kuvanmuokkausmokaa nähtykään? Käsittämättömät perhekuvat saavat huutonaurut aikaan

Lue myös: Brittilaulajan bikinikuvaa muokattiin rajulla kädellä - jakoi muokkaamattoman kuvan vastaiskuna

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat