Kurvikaunottaret kopioivat Kardashianien alusvaatekuvaa - kehuja satelee

26.02.2018 17:15 - Iiro Myllymäki

Monen kommentoijan mielestä plusmallien kuva on jopa seksikkäämpi kuin alkuperäinen.

Kardashian-Jennerit poseerasivat hiljattain Calvin Kleinin alusvaatemainoksessa. Nyt plusmalli Diana Sirokai on jakanut Instagram-tilillään kuvan, jossa hän ja kolme muuta kurvikasta naista poseeraa vastaavanlaisessa kuvassa Calvin Kleinin alusvaatteet yllään. Kuva on kannanotto Calvin Kleinin tapaan käyttää vain hoikkia naisia mainoksissaan.

”Myös me ansaitsemme tuntea olomme seksikkäiksi alusvaatteissamme”, Sirokai on kirjoittanut kuvatekstiin. Jos kuva ei näy alla, voit katsoa sen tästä linkistä.

Muut kuvan mallit ovat Tammy B, Daisy Christina ja Denise Mercedes. Sirokai kertoo MiC-sivustolle, että hän halusi tarttua juuri tähän Calvin Kleinin mainoskuvaan heti, kun hän näki sen ensimmäistä kertaa.

- Toivottavasti nämä jäljittelykuvamme muuttavat muotimaailmaa ja Calvin Kleinin kaltaiset brändit alkavat käyttää erikokoisia malleja kampanjoissaan. Me tarvitsemme sitä! Sirokai sanoo.

Kuva on kerännyt Instagramissa satoja kommentteja, joista monessa kurvikkaiden naisten kuvaa ylistetään.

"Olette kaikki ihan hiton seksikkäitä", on yksi kehunut.

"Alemmat näyttävät paremmilta", on myös kommentoitu.

"Kauniita naisia, rakastan teitä kaikkia", on yksi kommentoinut.

Diana Sirokai on aiemminkin matkinut hoikempien mallien kuvia osoittaakseen, että kurvit eivät vähennä naisen seksikkyyttä lainkaan. Hän on kopioinut muun muassa Kim Kardashianin uimapukuposeerausta. Pääset katsomaan tuon kuvan tästä linkistä.

Lue myös: Plus-malli riisuutui alasti matkiakseen Gigi Hadidin poseerausta - on monen mielestä seksikkäämpi

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat