Kuva: Shutterstock

Kanadalainen kansanedustaja esiintyi täysin alasti istunnossa - kuva lähti kiertämään netissä

16.04.2021 17:45 - Roy Kokkonen

Kanadalaiselle kansanedustajalle kävi pahemman luokan Zoom-moka, kun hän vaihtoi vaatteita parlamentin etäistunnon aikana tajuamatta, että nettikamera oli päällä.

Kanadalaiselle kansanedustajalle kävi parlamentin Zoom-istunnossa nolo moka, kun hän esiintyi vahingossa täysin alasti muiden edustajien edessä. Vahinko sattui liberaalipuolueen edustaja Will Amosille, joka vaihtoi vaatteita lenkin jälkeen tajuamatta, että nettikamera oli päällä, kertoo muun muassa The Guardian.

– Muistutan eritoten miespuolisia edustajia, että puku ja solmio ovat pakollisia, mutta niin ovat myös paita, alusvaatteet ja housut, huomautti kansanedustaja Claude DeBellefeuille Bloc Quebecois -puolueesta.

– Olemme nähneet, että edustaja on erittäin hyvässä kunnossa, mutta mielestäni edustajan olisi hyvä muistaa, mikä on asiallista ja kontrolloida kameraansa.

Amos pahoitteli tapahtunutta Twitterissä.

"Tein erittäin ikävän virheen tänään ja olen siitä häpeissäni. Kamerani oli vahingossa päällä, kun vaihdoin työvaatteisiini lenkin jälkeen", Amos twiittasi.

Ikävä vahinko sai vielä ikävämmän käänteen, kun suljetusta istunnosta otettu kuva lähti kiertämään sosiaalisessa mediassa. Kuvassa Amos on alasti ja hän pitelee puhelinta sukuelimiensä edessä.

Koska Amosin nettikameran kuva oli näkyvissä ainoastaan muille kansanedustajille, joku parlamentin 300 jäsenestä on sen leviämisen takana.

Kuvan ottajan selvittämiseksi vaaditaan tutkintaa.

– Tämä on ilkeää ja elämää mullistavaa kollegallemme. Vaatteita vaihtavasta alastomasta ihmisestä otetun kuvan ottaminen ja jakaminen voi hyvinkin olla rikollista, hallituksen edustajainhuoneen johtaja Pablo Rodriquez sanoi torstaina.

Lue myös: Asianajaja unohti filtterin päälle kesken Zoom-oikeudenkäynnin - "En ole kissa", selitti tuomarille

Lue myös: Ohjaaja luuli olleensa mykistettynä Zoom-tapaamisessa - laukoi ikävän kommentin näyttelijälle

Lue myös: Asiantuntija: Läppärin kamera kannattaa ehdottomasti peittää - älä kuitenkaan käytä teippiä

Lähteet: The Guardian, Business Insider

Kilpailut

Uusimmat