Totuus naisten shoppailusta - suurin osa ajasta menee hukkaan

12.07.2013 14:15 - Reija Saarinen

Vaikka naiset rakastavatkin shoppailua, eivät suurin osa sovitetuista vaatteista päädy kaappiin saakka. 

Jos yleensä hamstraat kätesi täyteen sovitettavaa, mutta lopulta ostat vain yhden asian, ole huoleti, sillä et ole yksin. Ainoastaan yksi kymmenestä sovitetusta vaatteesta nimittäin ostetaan, näin kertoo tuore tutkimus. Ikävä kyllä nekin vaatteet jotka selvittävät tiensä ulos kaupasta, saattavat jäädä lojumaan kaapin perukoille. Brittitutkimuksen mukaan keskiverto nainen  nimittäin käyttää 47 euroa kuukaudessa rahaa vaatteisiin, jotka jäävät lojumaan kaappiin. 

Mielenkiintoista on se, että vaikka kaupoista ei aina mieleisiä vaatteita löydykään, pitävät naiset huomattavasti useammin netistä ostamansa vaatteet. Neljännes netistä ostetuista vaatteista nimittäin jää tilaajalle. 

Tutkimuksen mukaan naisilla on myös vaikeuksia arvioida sitä, mikä heille sopii. Noin 39 prosenttia 2000 naisesta kertoi, että he eivät tiedä mitkä vaatteet ja asusteet heille sopivat. 

Vaikka suurin osa kaupoissa kulutetusta ajasta meneekin hukkaan, sanoo 81 prosenttia naisista rakastavansa shoppailua. Suurin osa naisista lähtee shoppailureissulle ainakin kerran kuukaudessa. 

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat