Älytön hypnoosivideo paljastaa muita naisia tirkistelevän miehen - voiko tämä olla edes totta?

20.09.2015 19:15 - Mika Parikka

On suoranainen ihme, että videolla nähtävä pariskunta on yhdessä hypnoosijekun jälkeen. 

Erilaisia hypnotisointiohjelmia on nähty jo monenlaisia, mutta edelleen niille näyttää olevan kysyntää. Isossa-Britanniassa ja Irlannissa näkyvä E4-kanava lanseerasi hiljattain uuden hypnotisointiohjelman, jonka tähtenä nähdään 21-vuotias Archie Manners

Ohjelmasta julkaistiin pätkä, jossa esiintyy pariskunta Scott ja Gemma. Scottilla on pakottava tarve vilkuilla muita naisia, vaikka hänen tyttöystävänsä Gemma on hänen nenänsä edessä. Tämä hiertää ymmärrettävistä syistä Gemman hermoja, ja hätiin kutsutaan hypnotisoija Manners. 

Manners hypnotisoi Scottin läpsäisemään itseään otsaan aina kun tämä vilkaisee muita naisia. Ja Scottihan vilkaisee. Itseaisassa mies vilkuilee niin paljon muita naisia, että hänen otsaansa tulee punainen läiskä. 

- En todellakaan uskonut, että hän vilkuilee noin paljon muita naisia, Gemma sanoo nauraen. 

Ilmeisesti hypnoosijekku ei tulehduttanut pariskunnan välejä, sillä he ovat edelleen yhdessä. Vaikea uskoa sen jälkeen, mitä nainen itse pääsi todistamaan alle metrin päästä. 

- Hän on loistava poikaystävä. Ei tämä muuta mitään.

Videota on on niin absurdi, että sitä on vaikea uskoa todeksi. Niin tai näin, video on räävittömän hauskaa katseltavaa. Katso video alta:


Lue myös: Mitä tapahtuu, kun nainen pääsee käsiksi poikaystävänsä puhelimeen? Katso hulvaton video

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat