Kuva: Fotolia

Valtava rotta vaani vessanpöntössä - netissä leviää karmiva kuva

16.10.2015 13:45 - Senni Loikala

Kuvassa nähdään hotellin vessanpönttö, jonka putkeen on juuttunut surullisen kohtalon kokenut jyrsijä.

Putkistoissa kerrotaan viipeltävän rottia ja urbaanilegendan mukaan jyrsijät saattavat joskus eksyä myös vessanpönttöön. Moni voisi pitää urbaanilegendaa silkkana pelotteluna.

Nyt netissä kuitenkin leviää vauhdilla kuva, joka todistaa rottien todella löytävän tiensä välillä vessanpönttöön. Otos on peräisin vessasta, jossa vessanpönttö on irrotettu lattiasta. Pöntön alaosassa on aukko, josta normaalisti jätökset siirtyvät eteenpäin. Mutta mikäs muukaan on tällä kertaa tukkinut aukon, kuin valtava rotta! Surkean kohtalon kokeneen jyrsijän kintut roikkuvat aukosta ja sen pää on sisällä pöntössä; joten se on tosiaan voinut ”tervehtiä” asioilleen tullutta ihmistä.

Hotellihuoneesta paljastui yllätys

Cecebird-nimimerkkiä käyttänyt henkilö jakoi karmaisen kuvan Reddit-sivustolla. Hän kirjoittaa sen yhteydessä näin: ”Tämä tapahtui hotellissa, jossa setäni oli, hänen hotellihuoneessaan… Hän kuuli rapinaa kylpyhuoneestaan. Minä tarkistaisin aina tilanteen viipymättä! Jos tuollaista tapahtuu kerran, voisi se tapahtua uudestaan.

Tuskin tapauksen vuoksi tarvitsee kuitenkaan pelätä rottien sukeltelevan vessanpöntössä. Mutta ainakin se todistaa, että urbaanilegendassa on perää.

Käy katsomassa nettihitiksi noussut kuva tästä.

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat