Kuva: Fotolia

Internet-domina kertoo arjestaan: "Postitin rahasta likaiset alushousut ja pullon virtsaa"

11.12.2015 17:15 - Senja Rapila

Yhdysvaltalainen Ceara on tehnyt viimeiset 12 vuotta elantonsa dominoimalla miehiä internetin välityksellä.

Vaikka se kuulostaakin kummalliselta, 29-vuotias Ceara Lynch väittää, ettei hän ole koskaan tavannut kasvotusten yhtäkään hänen asiakkaistaan. Sen sijaan, että hän dominoisi asiakkaitaan kasvotusten, hän tekee sitä internetin välityksellä. Kaunottaren mukaan hän käyttää työvälineinään verbaalista nöyryytystä, sekä visuaalista viettelyä.

Idean bisnekseen Ceara sai 17-vuotiaana, kun hän oli vaihto-oppilaana Japanissa. Hänellä ei ollut lainkaan englanninkielisiä kontakteja, jonka vuoksi hän vietti runsaasti aikaa internetissä. Eräänä päivänä netissä tuli vastaan mies, joka paljastui todella pervoksi.

- Minua ällötti, mutta samalla asia toisaalta kiinnosti minua. Ajattelin, että koska juttelin hänen kanssaan internetin välityksellä, hän ei pystyisi tekemään minulle mitään pahaa. Tästä syystä jatkoin keskustelua avoimesti, Ceara kertoo.

- Puhuimme jatkuvasti, ja mies yritti saada minua tapaamaan hänet. Hän halusi muun muassa virtsata päälleni.

Useiden kieltäytymisten jälkeen mies totesi, että hänelle riittäisi pelkästään pullo Cearan virtsaa ja käytetyt pikkuhousut, joista hän olisi valmis maksamaan miltei 230 euroa. Nainen suostui tähän erikoiseen pyyntöön, ja rahat saatuaan alkoi miettimään, olisiko maailmassa enemmänkin samanlaisia miehiä.

Miehet haluavat taloudellista dominointia

Useat Cearan asiakkaista nauttivat ”taloudellisesta dominoinnista”.

Miehet kiihottuvat siitä ajatuksesta, että dominoiva nainen tyhjentää heidän pankkitilinsä totaalisesti. Jotkut jopa menevät fantasioissaan niin pitkälle, että he haluavat joutua pankkitilin tyhjentämisen myötä vararikkoon.

- Tein erään tytön kanssa kahdestaan dominointisession, jonka aikana asiakkaamme laittoi kaikki luottokorttinsa tiedot erään verkkokaupan nettisivuille, ja sen jälkeen antoi meille käyttäjätunnuksensa salasanan. Käytimme tunnin aikana yli 9000 euroa kaikkeen tyhmään, jonka päädyin myymään myöhemmin. Minua ei nimittäin merkkilaukut kiinnosta, Ceara toteaa.

- Asiakkaamme piti siitä ideasta, että Paris Hiltonin tyyppiset naiset vain nauravat hänelle, ja käyttävät häntä hyväkseen.

Nöyryyttäviä kuvia vaimon pikkuhousut jalassa

Toinen yleinen fantasia asiakkaiden keskuudessa on kiristys. Useat Cearan asiakkaat kiihottuvat siitä ajatuksesta, että heidät ”pakotetaan” lähettämään rahaa dominalle.

- Miehet lähettävät minulle heidän vaimonsa yhteystiedot, joiden yhteydessä on nöyryyttäviä kuvia heistä itsestään vaimonsa pikkuhousut jalassa. Joskus he myöntävät minulle jotain todella noloja, seksuaalisia salaisuuksia. Tämän jälkeen asiakkaat haluavat, että vaadin rahaa vastineeksi kuvista, tai rankaisen heitä muulla tavalla.

Nykyään nainen omistaa kaksi taloa, ja hän on maksanut opintonsa internet-dominoinnilla. Cearalla ei ole lainkaan lainaa, ja hän matkustelee mielellään ylijäämärahoilla. Voit tutustua naisen nettisivuihin tästä.

Lue myös: Pornotähdet antavat suuseksivinkkejä miehille ostereiden avulla - katso opetusvideo

Lue myös: The Sun

Kilpailut

Uusimmat