Äiti julkaisi kuvan alastomasta miehestään ja lapsestaan suihkussa - tarina taustalla liikuttaa

09.05.2016 11:45 - Rea Tallgren

Kuva on herättänyt paljon kritiikkiä, ja sen julkaissut äiti on nyt kirjoittanut tekstin, jossa hän selittää, mistä kuvassa oli kyse.

Amerikkalainen äiti on jakanut Facebookissa kuvan alastomasta miehestään, joka istuu suihkussa sylissään pieni, alaston taapero. Kuva on saanut monet ihmiset suuttumaan ja kritisoimaan, että se on liian paljastava ja liian yksityinen. Tarina kuvan taustalla on kuitenkin koskettava, ja kuvan ottanut äiti onkin nyt paljastanut sen kirjoituksessaan.

"Poikamme oli saanut salmonellan, emmekä vieläkään tiedä, miten. Hän voi todella huonosti. Mieheni Thomas istui hänen kanssaan suihkussa tuntikausia yrittäen saada hänen kuumeensa laskemaan, antaen hänen oksennuksensa ja ripulinsa valua suihkuveden mukana viemäriin aina, kun ne tulivat. 

Istuin kylpyhuoneessa ja katselin heitä. Thomas, tuo aviomies, isä - niin voimakkaana, niin kärsivällisenä, niin syvästi lapseamme rakastaen. Hän kuiskaili poikamme korvaan, että kaikki järjestyy ja että olo helpottaa. 

Minä olen ollut poikamme ensimmäisen elinvuoden ajan se, johon hän turvautuu. Olen aina ollut se, jota kohti hän ojentaa kätensä ja jonka syliin hän hakeutuu. Mutta tuossa hetkessä, hän tarvitsi juuri Thomasia. 

Kuvassa ei ole mitään epäsopivaa, eikä mitään seksuaalista. Kunpa ihmiset ymmärtäisivät, kuinka suuresta hetkestä oli kyse."

Katso kuva ja koko kirjoitus alta.

Lue myös: Kimillä, 26, on seitsemän alle viisivuotiasta lasta: "Välillä olen niin väsynyt, että itken"

Kilpailut

Uusimmat