Äiti julkaisi kuvan nukkea imettävästä tyttärestään - tyrmistyi saamastaan reaktiosta

08.07.2016 14:45 - Iiro Myllymäki

Äidin Facebook-päivitys on saanut melkein 600 kommenttia.

Eräs kahden lapsen äiti todisti omasta mielestään suloista hetkeä, kun hänen kaksivuotias tyttärensä Charlotte alkoi kauppareissulla leikkiä imettävänsä nukkeaan. Äiti jakoi kuvan tilanteesta Facebookissa ja seuraavana aamuna huomasi jonkun tuntemattoman kommentoineen kuvaa varsin rajuin sanankääntein.

”Näin juuri jotain ihan kamalaa sontaa. Jos sinulle on ok, että tyttäresi nostaa paitaansa ja teeskentelee imettävänsä nukkeaan, mielestäni ansaitset kunnon mottauksen naamallesi. Se vaan ei ole okei!” joku oli kommentoinut.

Saanut paljon tukea

Äiti jakoi tarinansa Breastfeeding Mama Talk -Facebook-sivulle, ja päivitys on saanut satoja kommentteja ja jakoja. Nainen sanoi olleensa täysin äimistynyt kuvan herättämästä vihamielisestä reaktiosta.

”Rintaruokinta on luonnollista ja normaalia. Jos lapsi laittaa pullon nuken suulle, hän syöttää tätä, eikö? Tämä on ihan sama juttu. Minun mielestäni minun ei tarvitse muuttaa lapseni tapoja, koska imettäminen olisi jotenkin väärin”, äiti kirjoittaa.

Hän kertoo olevansa iloinen siitä, että on pystynyt imettämään Charlottea. Ensimmäistä lastaan hän ruokki äidinmaidonkorvikkeella, joten hänellä on kokemusta molemmista tavoista. Nainen päätti kirjoituksensa kysymällä, leikkivätkö muiden lapset imettämistä.

Monet ovat kommentoineet päivitykseen kuvia ja kirjoituksia lapsistaan, jotka myös imettävät lelunukkejaan. Muutenkin nainen on saanut paljon tukea kommenteissa. Tilannetta käsittelevän päivityksen voit lukea alta:

Lue myös: Mies raivostui imettävälle naiselle - hurja video leviää netissä

Lähde: Popsugar

Kilpailut

Uusimmat