Kuva: Fotolia

Erikoinen roastaustrendi villitsee netissä - "Hauku minua"

26.04.2016 14:15 - Pauliina Jokinen

Reddit-käyttäjät ovat innostuneet arvostelemaan toistensa ulkonäköä netissä.

Kuinka hyvä itsetunto sinulla on? Kestäisitkö, jos ulkonäköäsi ruodittaisiin julkisesti? Moni nettikäyttäjä tuntuu kestävän, sillä uusi "roastaus"-villitys on levinnyt netissä nopeasti.

Reddit-sivuston käyttäjät ovat lisänneet itsestään kuvia palveluun ja pyytäneet muiden käyttäjien arvostelemaan heitä. "Roastaaminen" voi sisältää rankkaakin kritiikkiä ja anonyymit nettikäyttäjät ovat saattaneet arvostella kuvia kovasanaisestikin.

Esimerkiksi vaaleahiuksinen nuori nainen lisäsi itsestään hyväntuulisen kuvan, jossa hän hymyilee leveästi. Pirteä kuva sai käyttäjien sanaisen arkun avautumaan. Muun muassa tytön hampaiden väri sai osakseen kovaa kritiikkiä.

"Rakastan, kuinka hänen hiuksensa ja hampaansa sopivat hyvin yhteen", eräs käyttäjistä kommentoi vaaleanruskeita hiuksia.

"Hänellä on kultainen hymy", toinen käyttäjä komppasi.

Käyttäjien ulkonäköön kohdistuvat kommentit ruotivat niin painoa, meikin määrää kuin ilottomuuttakin.

"Sinun roastaamisen jälkeen meillä on varmasti ratkaisu maailman nälänhätään", suurikokoisen miehen kuvaa kommentoitiin.

Myös aasialaissyntyisen miehen kuva sai runsaasti kommentteja.

"Vanhempasi ovat varmasti raivoissaan yhden lapsen politiikasta", roastaajat kirjoittivat.

Roastaamisesta noussut ilmiö nosti päätään, kun yhdysvaltalainen televisiokanava Comedy Channel nosti sen aikoinaan ohjelmistoonsa.

Lue myös: Jasper Pääkkönen kasvoi nuoresta siloposkesta raavaaksi mieheksi - katso muutos kuvagalleriasta

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat