Kuva: YouTube

Ikea jyrähti: Teinien päähänpistosten tavarataloissa täytyy loppua

22.12.2016 12:45 - Senni Loikala

Videota nuorten salayöpymisestä Ikeassa on katsottu jo yli 1,8 miljoonaa kertaa. Vastaavia tempauksia on sattunut myös enemmän.

Ruotsalainen huonekalujätti Ikea muistuttaa nuoria, ettei ketjun tavarataloihin salaa yöksi jääminen ole sallittua. Tästä uutisoidaan Buzzfeed-sivustolla.

- Meistä on hienoa, että ihmiset ovat kiinnostuneita Ikeasta ja tahtovat hauskoja kokemuksia, mutta työntekijöidemme ja asiakkaidemme turvallisuus on meille kaikista tärkeintä ja sen takia emme voi sallia kenenkään yöpyvän tavarataloissamme, Ikean brittiedustaja kertoo Buzzfeedille.

Kyseisen pienimuotoisen ilmiön panivat alulle kaksi nuorukaista, jotka viettivät salaa yön Ikean tavaratalossa ja kuvasivat seikkailunsa videolle. Elokuussa YouTubessa julkaistua pätkää on katsottu jo yli 1,8 miljoonaa kertaa.

Buzzfeedin mukaan Ikeassa on maailmanlaajuisesti raportoitu vastaavanlaisia tapauksia kymmenen kappaletta. Yksi tapauksista nähtiin hiljattain Ruotsissa, jossa kaksi 14-vuotiasta tyttöä jäivät kiinni luvattomasta yöpymisestä Ikeassa.

Nuoret jäivät salaa Ikeaan yöksi ja kuvasivat tempustaan viraaliksi nousseen nettivideon. (kuva: YouTube)

(kuva: YouTube)

Lue myös: Mies istui suihkussa Ikean "reikäisellä" muovijakkaralla - kipeät seuraukset naurattavat!

Lue myös: Ikea ottaa käyttöön uudenlaiset kassit - päihittääkö vanhan?

Lue myös: Ikea alkaa myydä käytettyjä huonekaluja

Lähde: Buzzfeed

Kilpailut

Uusimmat