Kuva: Pasi Murto

IL: Anneli Auer uskoo tietävänsä miehensä murhaajan: "Poliisi tietää asiasta"

14.07.2016 07:41 - Tiina Svensk

Anneli Auer antoi eilen harvinaisen haastattelun SuomiAreenassa ja kertoi muun muassa surreensa miehensä kuolemaa kauan, uutisoi Iltalehti.

Miehensä murhasta epäilty ja syyttömäksi todettu Anneli Auer astui eilen ensimmäistä kertaa julkisuuteen, kun toimittaja Tuomas Enbuske haastatteli häntä Suomi-Areenassa Porissa. Iltalehden mukaan Auerilla on yksi selkeä pääepäilty murhaajaksi. Hänen mukaansa murhaaja asuu Ulvilassa Auerin kotitalon lähellä:

- Jos hän on minun pääepäiltyni, hän on edelleen elossa. Hän on ainoa henkilö, jolla on sopivat vammat siihen, että hän olisi tullut oven läpi, Auer kertoo Enbuskelle.

Auer lisää, että hänen epäilemällä henkilöllä on ollut häiriökäyttäytymistä töissä, ja epäilty on sopivan näköinen ja kokoinen. Auer kertoo poliisin tietävän, ketä hän epäilee syylliseksi Jukka S. Lahden murhaan.

Iltalehden mukaan Enbusken tekemässä haastattelussa käytiin läpi useita seikkoja, jotka puhuivat Auerin syyllisyyden puolesta. Lisäksi Aueria kritisoitiin siitä, että hän ei surrut tarpeeksi miehensä kuolemaa.

- Millä perusteella joku väittää, etten ole surrut tarpeeksi? Olen surrut paljon ja kauan, Auer totesi haastattelussa.

Lue myös: IS: Anneli Auer vaatii ennätyskorvauksia: yli kolme miljoonaa kärsimyksestä ja vapaudenmenetyksestä?

Lähde: Iltalehden paperiversio

Kilpailut

Uusimmat