Isä poseerasi pörröisen pinkin iPhone-kuorensa kanssa - kuvista sekä nettihitti että somesota

04.08.2016 19:45 - Iiro Myllymäki

Kuvien alkuperäinen julkaisija väittää joutuneensa twiittivarkauden uhriksi.

Älypuhelinten kuorista on tullut aivan oma taiteenmuotonsa, ja jotkin niistä ovat varsin huomiota herättäviä tapauksia. Twitterissä julkaistut huikean suosion saaneet kuvat esittelevät maailmalle miehen, joka poseeraa ylpeänä pörröisen ja pinkin iPhone-kuorensa kanssa. Kuvien saatesanoissa kuvien lataaja kertoo, että oli vahingossa tilannut netistä iPhone 6+-kuoret, jotka eivät hänen pienempään malliin sopineet. Niinpä tytär päätti lahjoittaa kuoret isälleen.

Kaikkein eniten tykkäyksiä ja uudelleentwiittauksia kuvat ovat saaneet Lourdes-nimisen käyttäjän lataamana. Elite Daily -sivusto kertoo, että alun perin kuvat on kuitenkin Twitter-profiilissaan jakanut Taylor-niminen käyttäjä. Taylor huomasi twiittinsä joutuneen varkauden kohteeksi ja twiittasi Lourdesille: ”Mitä v*ttua luulet tekeväsi, tuo on minun isäni”.

Yhdessä twiitissään Lourdes selitti, että hän oli yrittänyt uudelleentwiitata Taylorin kuvia, mutta hänen puhelimensa oli töpeksinyt ja kopioinut twiitin naisen omalle seinälle. Taylor leimasi selityksen valehteluksi omassa twiitissään.

Oli miten oli, alla voit vielä katsoa kuvat Taylorin alkuperäisestä twiitistä:

Lue myös: Mies joutui riitaan itsensä kanssa humalassa - raivokas sananvaihto noussut nettihitiksi

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat