Janika voitti Facebook-kilpailussa: "Huusin niin, että lapset säikähtivät"

21.09.2016 13:31 - Mikko Räsänen

Loimaalainen Janika Hakala ei ollut uskoa tuuriaan, kun hän voitti Facebook-kilpailussa merkkilaukun.

Loimaalainen Janika Hakala osallistui toissa viikolla Facebookissa Onnenmaa-ryhmän järjestämään kuukausittaiseen käsilaukkuarvontaan. Eilen radio KISSin juontaja Jenni Haapala arpoi Janikan DKNY:n merkkilaukun voittajaksi kaikkien yli 1500:n osallistujan joukosta. Janika sai tiedon voitostaan Facebook-viestillä heti arvonnan ratkettua.

- Huusin ilosta niin kovaa, että kolma lastani säikähtivät, Hakala kertoo.

Hakala kertoo, että oli löytänyt Onnenmaa-ryhmän sattumalta pari viikkoa sitten ja osallistui kilpailuun, kun näki, mikä oli palkintona.

- Osallistuin ihan hetken mielijohteesta. Käsilaukut ovat heikko kohtani, vaan kenenpä naisen ne eivät olisi, Hakala kertoo ja paljastaa, että hänen kokoelmassaan on paljon laukkuja.

- Mutta oikeastaan vain kolme niistä on aktiivisesti käytössä.

Vaikka laukkuja on jo kaapissa paljon, on nyt voitettu DKNY:n laukku tervetullut lisä kokoelmaan.

- Sille tulee todellakin käyttöä. Parempana laukkuna se tulee säilymään, eikä sitä ihan joka kauppareissulle oteta mukaan tuulipuvun seuraksi, hän nauraa. 

Onnenmaa on Suomalaisten radiokanavien ja online-sivustojen yhteinen kilpailusivu, joka haluaa erottua monista Facebookin huijauskilpailuista sillä, että sivusto on luotettava ja kaikkien kilpailujen palkinnot oikeasti arvotaan ja toimitetaan. Sivuston ovat perustaneet yhteistyössä Radio Nova, KISS, Iskelmä, Radio City, Voice.fi ja Asema.net.

Seuraava käsilaukkuarvonta Onnenmaa-ryhmässä alkaa lokakuun alussa. Liity ryhmään täällä

Lue myös: Tiina mietti, ovatko Facebook-kisat huijausta - sitten kohdalle osui päävoitto!

Kilpailut

Uusimmat